Híjar supere un Cretense tocat (1-4)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 23 de novembre de 2014 .

No és l’any del Polideportivo Cretense. Este diumenge va quedar plasmat en un partit assequible, a priori, i que va acabar amb golejada en contra (1-4). Híjar es va emportar els 3 punts de Queretes sense fer gran cosa. Però els del Baix Martí no van desaprofitar els regals del rival, i sense demostrar grans arguments van fer un esgarro de la defensa matarranyenca. L’equip de Queretes sabia de la importància del partit. Va afrontar el partit contra Híjar carregat de baixes, i fent una convocatòria de només 13 jugadors. Un enfrontament important entre dos equips de necessitats que no passen pel seu millor moment. Els de Queretes van buscar la victòria. Però com porten arrossegant des de fa setmanes, necessiten moltes ocasions per a fer gol i en canvi, amb poca cosa el rival pot fer mal. A la mitja hora de partit, un error defensiu va suposar el primer gol d’un Híjar que va marxar al descans amb un resultat impensable (0-1). A les portes del descans, el Cretense va tindre un mà a mà per a fer l’empat. Ocasió molt clara de gol. Però no hi ha manera. A la segona part, passat el quart d’hora, un altre error defensiu va suposar el segon gol de l’Híjar, que va fer el tercer poc després a l’eixida d’una falta que va tocar la defensa i va desviar la pilota. El quart d’Híjar, en el tram final del partit. El Cretense va fer el gol de l’honor dos minuts més tard, obra de Navarro. El gol local no resol el mal partit del Cretense, que intentarà girar la dinàmica la pròxima jornada.

L’entrenador del Cretense, José Luis Navarro, no va amagar la delicada situació per la que està passant l’equip. “Arrossegàvem quatre baixes en relació a la setmana anterior. Però això no és excusa. N’estàvem 13. Però va ser una tarde més que negra. Vam regalar tot el que es pot regalar”. I Híjar “no és que no va fer res, però no va fer molt més que natres per a endur-se el partit”. Primera part bastant equilibrada. “Natres estem amb la moral agarrada per pinces. I quan comets errors tan grans, regalant un gol, entren els nervis”. El Cretense va tindre una clara ocasió de gol per empatar el partit a les portes del descans. “No va entrar. El gol crec que hagués canviat bastant la situació”. Els de Queretes van eixir a la segona part amb l’objectiu d’aixecar el partit. “Tenim arribades, però no concretem. Un error terrible, en canvi, pose el segon” de l’Híjar. Després, “una falta d’ells és desviada per la defensa i va a dins”. L’ansietat està podent amb l’equip. “Quan estàs així no fas el passe correcte”. Als resultats se li sumen les lesions, que fan del Cretense un dels equips més castigats per este factor. “A veure com arribem” per al pròxim diumenge, va sentenciar Navarro.

Amb esta derrota, el Cretense es manté en la 13ena posició, sumant 7 punts. De cara a la pròxima jornada, partit contra Escatró a domicili, equip que està just per davall amb també 7 punts.