El PAEM aprova inversions de 34.210 euros per a pobles del Matarranya

comarquesnord.cat . Queretes . dilluns, 24 de novembre de 2014 .
Etiquetes:

El Butlletí Oficial de la Diputació de Terol ha publicat les subvencions concedides en el nou Pla PAEM. En concret, entre 14 municipis del Matarranya hi haurà un total de 34.210 euros que es destinaran a diferents inversions. Per exemple, trobem una partida de 2.136 € que es destinaran a la rehabilitació de l’ermita de Sant Hipòlit d’Arenys de Lledó. Hi haurà també 1.961 euros pel projecte de condicionament del cementeri de Beseit. El PAEM també contemple una partida de 1.926 euros per a Calaceit, com ara 2.731 euros per a les reparacions del contrafort de la muralla del mirador de Queretes, un projecte de recuperació del patrimoni històric de la vila.

Entre altres inversions, el Pla PAEM també subvencionarà 2.556 euros en les millores i el condicionament de l’antic castell de Fórnols, així com també una partida de 3.222 euros per a fer reparacions a les piscines municipals de La Freixneda. A Fontdespatla se li han concedit 2.661 euros per a la instal·lació dels rails i les cortines de separació al pavelló. També trobem una partida de 2.101 euros per l’adquisició de cadires i taules del nou pavelló de Massalió, mentre que per a La Portellada s’han concedit 2.731 euros de la pavimentació de la plaça de l’ajuntament. En el cas de Ràfels, es destinen 2.276 euros per un elevador a la piscina per a minusvàlids.

Entre les concessions del Pla PAEM, que han estat publicades en el Butlletí Provincial del 19 de novembre, hi trobem també 2.066 euros per a la millora i pavimentació del nucli històric de la Torre del Compte. Hi ha també una concessió de 2.381 euros per a la Vall del Tormo destinats a la canalització pluvial de la coberta del pavelló, així com 2.661 euros per la col·locació de tendals a Vall-de-roures. En el cas de Valljunquera, apareix una partida de 2.801 euros destinats a equipaments de les piscines municipals. Este Pla PAEM contemple subvencions a un total de 14 pobles del Matarranya, algunes de les quals ja han estat executades.

Més informació: