L’Ajuntament de Morella potència seu Pla d’Ocupació amb nous llocs de treball

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 24 de novembre de 2014 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella continua potenciant el seu Pla d’Ocupació Local amb noves contractacions. Entre les incorporacions que es realitzen aquesta setmana i les ofertes en vigor, el consistori pretén donar feina a tretze desocupats. Quatre d’ells són a través del programa Salari Jove i aniran destinats a administració, cultura i turisme. En la jornada d’avui s’han incorporat dos joves i a les altres dues places es pot optar fins al 28 de novembre. La resta de contractes seran per a la brigada mediambiental -cinc d’ells també s’incorporen aquesta setmana- i per a peons d’obra, que poden presentar la documentació fins al 26 d’aquest mes.

Morella potencia l’ocupació amb nous llocs de treball

“Han eixit un total de 12 ofertes de feina en serveis municipals”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, assenyala que “la prioritat de les administracions ha de ser la potenciació de les polítiques d’ocupació i acollir-nos a totes les ajudes que hi haja per a la contractació”. En aquest sentit, Ripollés apunta que “aquestes contractacions serviran per millorar els serveis municipals i donar feina a tretze desocupats”. No obstant això, l’alcalde també indica que “la Diputació i la Generalitat haurien de reforçar les polítiques de creació d’ocupació i intentar fer plans més importants, amb contractacions de més duració”. Finalment, feia una crida perquè els veïns i veïnes s’adherisquen als programes d’ocupació en vigor, ja que, per exemple, pels últims salaris joves només s’havien interessades dues persones.

Cal assenyalar que els nous salaris joves els va aconseguir l’Ajuntament de Morella gràcies a un projecte per aconseguir línies d’ajudes a zones rurals. Aquests llocs de treball tindran una durada de sis mesos, estan dirigits a titulats amb formació superior i la jornada laboral serà del 80%. Els interessats hauran d’estar inscrits a les oficines del Servef de Vinaròs. Pel que fa a les places de peó d’obra, són tres places de mitja jornada durant dos mesos. Finalment, recordar que des de la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Morella es intermèdia amb el sector privat per difondre les ofertes i que els veïns i veïnes siguen coneixedors de les mateixes i puguen optar a un lloc de treball. Per això, per a més informació sobre les que actualment estan publicades, es poden dirigir a l’Agència de Desenvolupament Local ubicada a l’edifici consistorial.

Més informació: |