Morella exigeix al Ministeri i la Conselleria que milloren la senyalització de diverses carreteres

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 25 de novembre de 2014 .
Etiquetes:

La Policia Local de Morella ha elaborat un informe amb diverses zones mal senyalitzades en carreteres de titularitat autonòmica i estatal. Aquest text s’ha aprovat en el ple per urgir a les administracions competents que resolguen aquestes deficiències, que en alguns casos provoquen que els visitants es perguen quan pretenen arribar al terme de Morella. El principal punt conflictiu està en l’eixida de la CV-10 a l’altura de Cabanes, on no s’indica l’eixida a Morella i fa que molts turistes apleguen fins a la costa.

El regidor de governació, Ernesto Blanch, afirma que “la millora de la senyalització a les carreteres és important per a indicar bé als veïns i visitants diferents llocs del nostre terme municipal i així facilitar l’arribada fins aquests”. Sobre la CV-10, l’edil assenyala que “la falta d’una indicació correcta de l’eixida a Morella i la N-232 genera molts problemes als vehicles, ja que molts es perden per Torreblanca i retrasen de forma considerable la seva arribada a Morella”.

En l’informe s’esmenten altres punts que caldria millorar, com l’accés i eixida a l’AP-7, és a dir la indicació de la CV-11 a la N-232 a l’altura de Traiguera i el punt en què cal abandonar l’autopista per venir cap a l’interior, la CV-110 a Herbeset, la CV-117 a Xiva, la Llèqua o el Barri d’Enduella.

Per tot això, Blanch considera que “cal corregir aquestes anomalies, que suposen més problemes a les dificultats que ja tenim, perquè els sectors econòmics funcionen adequadament i la gent s’aproxime al nostre territori”.

Més informació: