La IV edició de Morella Sonora enceta el cicle d’hivern

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 1 de desembre de 2014 .
Etiquetes: , ,

Després de l’èxit aconseguit aquest estiu amb els concerts del ArSonora Saxophone Ensemble i el Duo Gimeno & Solsona, la IV edició del Festival Morella Sonora arriba a la seva fi amb altres dos concerts molt variats. En el primer, que se celebrarà el dia 7 de desembre a les 19h en el Teatre Municipal de Morella, el Duo Euterpe presentarà un CD d’obres per a flauta i piano del compositor barceloní Pau Jené, del que executaran alguns dels temes principals, així com algun altre tema en primícia del nou projecte, la finalització del qual està prevista per a la primavera 2015. En la segona part del concert, dins del subciclo Gent d’ací, s’exhibiran alguns joves talents emergents vinculats amb la ciutat de Morella i la seva comarca, entre els quals destaca el fagotista Joan Guerrero.

L’últim concert de la temporada se celebrarà el dia 23 de desembre, a les 20h en el Teatre Municipal de Morella, i serà a càrrec del Quintet de Vent del Conservatori de Castelló. Entre les obres que s’interpretaran destaquen composicions de Luis Alonso, Strauss, Joplin i alguns temes nadalencs.

El cicle pretén establir-se com a punt de referència tant per als artistes professionals com per als joves músics, contribuint al seu desenvolupament personal i a la consolidació de la seva carrera artística. El Festival ha explicat, un any més, amb el suport de l’ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló.

Més informació: | |