L’Ajuntament de la Vall del Tormo destina uns 45.000 € a rehabilitar el carrer Major

comarquesnord.cat . la Vall del Tormo . dijous, 4 de desembre de 2014 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de la Vall del Tormo està a punt de finalitzar la rehabilitació d’un tram més del carrer Major. Esta actuació, en la qual s’han destinat uns 45.000 € dels Fons Operatius de la Diputació Provincial, s’emmarque en el pla general del consistori per sanejar i embellir la zona cèntrica del municipi.

L’Ajuntament de la Vall del Tormo ha seguit amb el seu projecte de millorar i embellir el centre neuràlgic del seu nucli històric a través de diferents actuacions de rehabilitació de carrers. “Com ja he dit en ocasions anteriors, la idea és sanejar les xarxes i canonades i canviar el paviment amb l’estil rústic que li estem donant a tota la zona cèntrica del poble”, va explicar José Miguel Timoneda, alcalde de la Vall del Tormo, que també va afegir que “a més de ser un estil que visualment quede molt bé, també té molt bons resultats perquè des que vam començar amb estes actuacions a l’anterior legislatura, els carrers restaurats no ens han donat cap problema”.

Les obres que s’han dut a terme al carrer Major han consistit en la renovació de la xarxa d’aigües i en el canvi de paviment d’este tram de la via. “Concretament, en esta actuació s’ha aixecat el paviment nou per renovar la xarxa de canonades d’aigua i posar el nou paviment de pedra. En este context, la xarxa de sanejament no l’hem tocat perquè estava en bones condicions i era molt poc tros”, va apuntar Timoneda.

A més de la rehabilitació del carrer Major, el consistori de la Vall del Tormo també està actuant en estos moments a la canalització de la coberta del pavelló poliesportiu que presentava diversos problemes d’humitats. “També estem posant canalitzacions al sostre del poliesportiu perquè no hi havia i començàvem a tindre problemes d’humitats a la part del darrere”, va explicar l’alcalde del municipi. Timoneda va recordar que “tot i la situació econòmica que comporte la falta de subvencions, estem intentant desenvolupar actuacions per anar mantenint el poble en bones condicions”.

Respecte a esta intenció, l’alcalde de la Vall va avançar que “de fet, en el pressupost per al 2015, que esperem aprovar en breu, hi ha prevista una inversió d’uns 50.000 € de fons propis per millorar les piscines i la rehabilitació d’un habitatge municipal. També contemplem una inversió d’uns 150.000 € per dur a terme l’última fase del clavegueram de la depuradora, però esta sí que depèn d’ajudes externes perquè el municipi no pot fer front a una inversió d’esta magnitud sense subvencions d’altres administracions”.

Més informació: