Tallers, inflables, bicis i molta diversió en una nova edició del ChiquiFestival

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 7 de desembre de 2014 .
Etiquetes:

El nom ho diu tot: ChiquiFestival. La festa dels peques, organitzada un desembre més per l’AMPA del CEIP Vicente Ferrer de Vall-de-roures, va ser una autèntica xalera. Les instal·lacions del pavelló municipal es van omplir de xiquets i pares durant la tarde del diumenge, coincidint amb el Pont de la Puríssima. Més de 700 persones van participar d’una de les festes més boniques i esperades entre el públic més menut. Moltes famílies de la capital del Matarranya, però també d’altres punts del territori i inclús visitants a la nostra comarca, van passar unes hores al pavelló i van participar del munt d’activitats que hi havia. Inflables, bicicletes, tallers de reciclables, globoflèxia, pintura i inclús un futbolin estaven entre les propostes d’esta edició. El ChiquiFestival es va tancar amb l’entrega de premis que enguany va regalar dos bicicletes, un patinet, altaveus i material electrònic, entre altres.

Durant les hores que va durar el ChiquiFestival, els xiquets van estar molt entretinguts. Enguany hi havia diferents inflables, entre ells un camp de futbol i dos porteries, un circuit de proves, baixades empinades o els tradicionals saltadors. També inflables per als més menudets. Per la seua part, l’Associació Curumbela va portar diferents propostes al ChiquiFestival, i va fer diferents tallers com ara globoflèxia, pintar cares o adorns de Nadal a través de materials reciclats. Tot això, acompanyat del clàssic circuit per a bicicletes de trial, a mans del Club Trial Matarranya. Una festa que va durar 4 hores i que es va tancar amb l’entrega dels regals, donant les gràcies l’AMPA a totes aquelles associacions, organismes i empreses que han col·laborat una edició més, entre elles l’Ajuntament de Valderrobres, Comarca del Matarranya, o Puyo Área Tecnológica, en una festa que agraeixen els xiquets i els pares.

La presidenta de l’AMPA, Eva Castillo, va recalcar que “la veritat és que ha anat molt bé. Tenim més afluència de públic que l’any passat”, sobre unes 700 persones es van passar pel ChiquiFestival, i “estem molt contents de que tot hagi anat tan bé”. Castillo va agrair la col·laboració d’empreses i administracions, com ara l’aportació de les dos bicicletes per part de l’ajuntament, per fer possible esta festa. Enguany “hem tingut de tot. Hem tingut un munt d’inflables per als diferents xiquets. Hem tingut els tallers de l’associació Curumbela”, com ara adorns de nadal, “un taller de cuina, pintura de cara”, com també “la col·laboració de Puyo i l’Escola de Trial”. Una festa agraïda per als més menuts però també per als pares i mares, “perquè després de la tarde que ha fet, durant quatre hores han estat tots molt entretinguts”. Ara, a tancar els últims detalls del primer trimestre i a esperar els Nadals.

Més informació: