L’Horta de Sant Joan supere Jesús i Maria i recupere la senda de la victòria (2-6)

comarquesnord.cat . Jesús i Maria . diumenge, 7 de desembre de 2014 .

Horta de Sant Joan va recuperar este cap de setmana la senda de la victòria després de superar Jesús i Maria a domicili per un ample (2-6). La concentració en els primers minuts del partit va ser molt important perquè les xiques entrenades per Rocío Zapater arribaren al descans en un resultat còmode (1-3). Partit rere partit, l’equip del Femení-7 de nova creació està guanyant confiança i fent-ho cada dia millor. Segon partit seguit a domicili i segon partit consecutiu en el qual es van esgarrapar punts importants. Després del valuós empat que es va traure a Tortosa (1-1), i que pràcticament es va considerar una victòria, l’Horta va anar al camp del cuer. Jesús i Maria encara no ha guanyat cap partit esta temporada, i només ha pogut sumar 1 punt gràcies a aquell empat sense gols (0-0) contra Sant Jaume d’Enveja. Horta va fer un gol molt matiner contra el Jesús, i això va donar una mica de tranquil·litat. Míriam va obrir el marcador. Al quart d’hora, les xiques de la Terra Alta i el Matarranya ja guanyaven per un clar (0-3). Júlia va marcar els dos altres gols. Jesús i Maria va reduir distàncies a la mitja hora de joc. Així es va arribar al descans. Només començar la segona part, Mireia va fer el quart i es va acabar tot (1-4). Júlia en va fer un altre (1-5) i Vero (2-6) va arrodonir el primer triomf fora de casa.

Després dels partits que s’han anat recuperant d’una jornada 7 tocada per les pluges, les xiques d’Horta estan en 7ena posició, sumant 7 punts, que són els mateixos que tenen Gandesa i Ginestar i que estan just per sobre. Precisament, Horta de Sant Joan jugarà un tercer partit consecutiu a domicili la pròxima jornada. Serà el derbi de la Terra Alta contra el Gandesa. El partit està previst el dissabte 13 de desembre a les tres de la tarde.