Massalió salve un punt ‘in extremis’ al camp de Torrecilla (2-2)

comarquesnord.cat . Torrecilla de Alcañiz . diumenge, 14 de desembre de 2014 .

Tot i que Torrecilla és dels equips més modestos de la Primera Regional, sumar punts al seu estadi mai és fàcil. El camp és d’unes dimensions reduïdes. Qualsevol saque de banda és mig córner. Qualsevol pilota parada pot ser ocasió de perill. Este diumenge, Massalió va esgarrapar un punt in extremis del Torrecilla (2-2). Els del Matarranya van dominar el partit, van tindre ocasions per endur-se els 3 punts, però es van haver de conformar en un empat. I gràcies. Al minut 88 de partit, i després d’un rebuig al córner, el Torrecilla posava el (2-1) al marcador i pareixia que els 3 punts es quedaven a casa. Però un minut més tard, des de l’eixida d’un córner a l’altra àrea, Yassine va ser l’heroi del Massalió. Rematada de cap, i a dins (2-2). Alegria per a l’equip visitant, encara que l’empat va saber a poc. I és que la primera part va ser de clar domini visitant, que va perdonar fins en quatre ocasions. El Torrecilla no va donar sensacions de perill fins al minut 35 de la primera part, quan va començar a tocar la pilota i a desestructurar el joc visitant. De fet, Torrecilla va obrir el marcador. Eren minuts de la segona part, sobre el 55 de partit. Richard va empatar 10 minuts més tard. De cara a la pròxima jornada, el Massalió jugarà a casa. Vindrà el Castellseràs.

L’entrenador del Massalió, Moisés Royo, va destacar que “els primers 20 minuts de la primera part van ser nostres. Vam arribar tres o quatre vegades i vam tindre ocasions molt bones”. Però en l’últim tram de la primera part “ens van fer una mica de mal”. El Massalió es va quedar momentàniament amb 10 jugadors per la lesió d’un dels seus. Encara així, primera part que va acabar sense gols. Moi es va lamentar de les ocasions perdonades. “Si les ocasions que tens no les fas, ells amb el cul o amb el que siga et fan un gol tonto”. De fet, en una jugada “de mig error nostre ens van fer el (1-0). Se’t quede una cara de tonto…” I és que Torrecilla només va necessitar mitja ocasió de gol per obrir el marcador. Amb el resultat en contra, Massalió va despertar. “Vam reaccionar i vam saber empatar. Vam tindre més ocasions que ells. Però en una jugada aïllada van tornar a marcar”. Resultat positiu, encara que s’ha quedat el regust de deixar escapar la victòria. “Vaig acabar més content contra Lécera o Teruel B perdent que contra Torrecilla. Crec que vam perdre 2 punts. Però el futbol és així. Si no fas gols, o perds o empates”. Partit que també va tindre moltes targetes, encara que la majoria van ser per protestar.

Amb este empat, el Massalió sume 7 punts, que són els mateixos que el Pena-roja, el Cretense i l’Escatró. Tot i jugar a casa, Castellseràs -pròxim rival- sempre és un partit complicat.