L’Horta se’n va de vacances després de sumar la tercera victòria consecutiva (3-1)

comarquesnord.cat . Horta de Sant Joan . diumenge, 21 de desembre de 2014 .

L’equip femení d’Horta de Sant Joan va sumar la tercera victòria consecutiva després de superar l’Aldeana en una gran segona part (3-1). Les jugadores entrenades per Rocío Zapater afrontaven el partit en algunes baixes. Tot i això, el plantejament de defensar a la primera part i buscar la victòria a la represa els va eixir a la perfecció. Fins al passat diumenge, Aldeana només havia perdut un partit. I va ser contra Alcanar, equip favorit al títol de lliga. Les visitants es van avançar en el marcador ben prompte. Deuria córrer el minut 5 de partit. La reacció no va tardar en arribar. Horta de Sant Joan es va aliar amb la fortuna al primer gol. Jugada aèria que es va l’Aldeana a la seua porteria. Estes deurien ser les dos millors ocasions de gol de la primera part. Poca cosa més des del minut 10 fins al descans, encara que Horta va tindre una bona ocasió a l’últim minut, on la pilota es va passejar per la porteria. A la segona part va canviar el guió. Mireia, que havia fet de portera, va saltar al camp. Rocío va passar a la porteria. Horta es va menjar el mig del camp. Pràcticament zero perill en contra i molt de nervi en atac, amb una Júlia que va generar molt de perill i que va marcar el tercer d’un potent xut des de fora de l’àrea. Prèviament, Míriam va fer el segon per a les locals, deixant molt tocat el rival. Gran victòria de l’Horta, molt correcte en totes les línies, i que ha vist com ha sumat els últims 9 punts que hi havia en joc i els últims 10 punts de 12 possibles. Bon partit en defensa. Molt correctes Nines i Mar, com també Tania al mig del camp, i Sónia, Maria Pujol i Maria Sancho els minuts que van tindre. Després dels Nadals i Reis, l’Horta reprendrà la competició contra el Sant Jaume d’Enveja. En estos moments, Horta s’ha col·locat 4at, sumant 13 punts.