La Guàrdia Civil esclareix els últims robatoris ocorreguts a la comarca dels Ports

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 2 de gener de 2015 .
Etiquetes: ,

L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar com a conseqüència dels diversos robatoris ocorreguts en magatzems i tallers en la localitat de Morella, entre els dies del 10 al 27 de desembre del passat any, en la qual van sostreure efectes i objectes, inclosos un vehicle, per un valor aproximat d’entre 70.000 a 100.000 euros.

Per dit motiu, agents de l’equip contra robatoris en el camp (ROCA) de Vinaròs van iniciar una recerca per esclarir els robatoris, donant com resultat la identificació, localització i detenció d’una persona de 41 anys d’edat i de nacionalitat romanesa, com a suposada autora de diversos delictes d’encobriment d’efectes robats.

Continuant amb les investigacions els guàrdies civils van procedir a la recuperació de dues desbrossadores, un vehicle, dos motosierres, canyes de pescar, un televisor, un motocultor, un rotllo de mànega de butà, un regulador de butà i diverses caixes i ampolles de beguda.

Igualment els agents han pogut esbrinar la identitat de la persona autora dels fets delictius, a la qual se li imputa un total de 14 delictes (10 delictes de robatoris amb força, 3 delictes de robatori amb força en grau temptativa i un delicte de robatori/furt de vehicle).

Els objectes recuperats han estat lliurats als seus legítims propietaris i es continuen les gestions a fi de poder esbrinar la participació d’altres persones en aquests fets delictius.

L’actuació ha estat realitzada per efectius de l’Equip ROCA de Vinaròs.Es comunica que si alguna persona ha estat objecte de robatori o furt de productes del camp poden posar-se en contacte amb el telèfon de l’Equip Roca de Vinaròs número 606.32.26.15.

Més informació: |