Jocambient torna a obrir les portes amb l’inici de l’any a Morella

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 3 de gener de 2015 .
Etiquetes: , ,

Els més menuts ja gaudeixen a Morella de l’espai de jocs, tallers i atraccions Jocambient. Aquesta cita és tot un clàssic de l’inici de l’any a la localitat dels Ports, que ja arriba a la seva vintena edició. D’aquesta manera, des d’avui i fins el dilluns, les activitats per als xiquets, xiquetes i joves omplen l’agenda de la localitat. Precisament, durant aquestes tres jornades, els més menuts de la casa gaudiran de la il·lusió d’aquestes dates, amb Jocambient, l’arribada dels Patges reials, cinema infantil i la Cavalcada de SSMM els Reis Mags d’Orient de dilluns.

En la jornada d’avui, l’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés, junt amb la regidora de joventut, Maria Rallo, i el tinent d’alcalde, Amadeu Bordàs, han assistit a l’inici del Jocamient. La regidora assenyala que “el principi d’any està associat amb la diversió, la il·lusió i la màgia per als més menuts i joves de Morella i aquest Jocambient és un exemple d’això”. A més indicava que “cada edició de Jocambient és diferent i hi ha canvis, però l’essència és la mateixa. Una essència que és possible gràcies a la il·lusió i diversió dels participants”.
L’Espai Firal és el lloc en el que es torna a desenvolupar aquest parc de jocs, tallers i atraccions. A més, en la jornada d’avui també s’ha pogut gaudir d’activitats relacionades amb el reciclatge, gràcies a la “Nadal al Ecomòbil”, organitzada des del Consorci de Residus Castelló Nord.

Jocambient compta enguany amb castells inflables, camp de futbol, zona de guarderia amb jocs per als més menuts, rocòdrom, videoconsoles, jocs de taula o diferents tallers, com els de menjar, reciclatge, jardineria o pintura. L’horari serà de 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores durant el dia d’avui. Demà tancarà a les 19 hores, per l’arribada dels patges i dilluns obrirà al matí.

Aquesta tarda també tindrà lloc la Festa de l’Esport organitzada per Els Ports Ràdio. S’hi premiaran diferents entitats, organitzacions i esportistes de la comarca que han estat protagonistes durant el 2014.

Més informació: | |