Mampel, Pau, Ángel i Josema reben els trofeus del futbol comarcal durant el derbi

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 6 de gener de 2015 .
Etiquetes: , ,

Aprofitant el derbi entre el Morella i el Cinctorrà, Els Ports Ràdio va lliurar els trofeus del futbol comarcal de la temporada 2013-2014. Uns premis que són gràcies als patrocinadors dels esports de la ràdio comarcal, dels que també formen part Querol Assessors i Construccions Miralles que patrocinen la informació esportiva a l’Avui per avui i a Ser Esportius Comarques Nord.

Els trofeus del Morella FC van ser per a Ángel Cruz com a jugador més regular, premi patrocinat per Teleasis Levante. Per la seua banda, Josema Fernández va rebre el de l’esportivitat que atorga l’Hotel Rey Don Jaime. Mentre que Pau Puig va recollir el de millor defensa del Morella FC, reconeixement que patrocina MGS Assegurances.

Per part del CE Cinctorrà, Mampel, va rebre de la mà de Mireia Mestre, representant del patrocinador Gasoil Els Ports, el trofeu al màxim golejador del conjunt de Cinctorres. El de Todolella va anotar un total de 14 gols la passada campanya. Aquests premis reconeixen el paper dels jugadors més destacats dels nostres equips cada temporada.

Més informació: | |