Es posen en marxa dos nous tallers d’ocupació de la Mancomunitat Els Ports

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 8 de gener de 2015 .
Etiquetes: ,

La Mancomunitat Comarcal Els Ports, ha posat en funcionament aquest dimecres 7 de Gener, els seus dos nous Tallers d’Ocupació amb un acte celebrat a la nova Seu de Vilafranca.

Es tracta de dos tallers dedicats als Recursos Forestals i a l’Arqueologia. El primer d’ells compta amb la participació de dotze alumnes-treballadors i un monitor i el segon amb onze alumnes-treballadors i un monitor. El morellà Ramiro Pérez és el director d’aquestos dos tallers d’Ocupació. Eva Colomer, de Vilafranca, és l’auxiliar administrativa.

L’acte comptava amb la presència del President de la Mancomunitat i Alcalde de Forcall, Santiago Pérez, l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, el de Cinctorres, Antoni Ripollés i el Regidor de l’Ajuntament de Morella, Amadeu Bordàs. L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés no podia assistir al coincidir amb els actes de Sant Julià. Han estat representats així els quatre municipis de la comarca que han demanat els treballs pràctics dels Tallers d’Ocupació.

 

La Mancomunitat posa en marxa els tallers d’ocupació

"Un taller es centra en els recursos forestals i un altre de l’arqueologia" , apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

La iniciativa ja ha començat i acabarà a finals del proper mes de juny. Es barrejaran les classes teòriques amb les pràctiques, ja que compta amb un important apartat de formació, que es desenvoluparà a Vilafranca. Un dels objectius principals és poder introduir als alumnes-treballadors al mercat laboral una vegada acabats els tallers. A més, els Ajuntaments pertanyents a la Mancomunitat Els Ports intentaran també poder avançar diners per a que els alumnes-treballadors puguen cobrar les nòmines pel treball que estan realitzant. Es compta amb l’experiència negativa de l’anterior Taller d’Ocupació en aquesta matèria.

Santiago Pérez, President de la Mancomunitat recalcava que ‘s’espera que la Generalitat Valenciana estiga esta vegada a l’alçada de les circumstàncies i no torne a repetir-se episodis com els viscuts fa un temps”.

Més informació: |