Massalió obre l’any amb una important victòria contra el Samper (2-0)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 11 de gener de 2015 .
Etiquetes:

El Massalió va sumar, davant del cuer de la categoria, una important victòria per a obrir 2015. L’equip entrenat per Moisés Royo va sumar els 3 primers punts de l’any davant d’un Samper de Calanda que va patir de valent. I és que el rival es va quedar amb un home menys en els primers minuts de partit per doble amonestació. Encara així, Massalió no va oferir la seua millor versió a la primera part. L’equip va estar massa nerviós, i això va repercutir a l’hora de donar passes i crear perill. Per la seua part, i sense fer gaire de soroll, el Samper de Calanda arribava a la porteria rival. Va tindre alguna ocasió clara de gol. Sobretot, a pilota parada. Van passar els minuts i el Massalió es va refer. I el gol de Santi al fil del descans va portar la tranquil·litat que necessitava l’equip del Matarranya. El Massalió va entrar a vestidors amb el resultat a favor, traient-se tota la pressió de damunt. La segona part va ser completament diferent. El rival es va diluir, i el Massalió va trobar el seu futbol. Va tindre moltes ocasions de perill. Algunes van marxar per poc. Altres les va salvar el porter en l’última instància. José Carlos va posar el segon gol i la tranquil·litat al marcador (2-0). Massalió va merèixer més. Però li va faltar encert en els últims metros. Victòria molt important per al Massalió, que comence l’any de la millor manera possible. I tercer partit consecutiu a casa sense encaixar gol, element a valorar i tindre en compte.

Segons va destacar Moisés Royo, entrenador del Massalió, “no va ser un partit fàcil. És un partit que ixes nerviós. Ens va costar molt”. El Samper de Calanda es va quedar ben prompte en un jugador menys. Encara així, “a la primera part van tindre més oportunitats que natres. El camp nostre és menut, i tot i tindre un jugador menys no ho van fer mal”. Royo va recordar que “vam eixir massa nerviosos. Vam eixir ben col·locats però ens vam descol·locar prompte. Tot molt descontrolat. Ens va costar molt agarrar el ritme. Pot ser perquè el rival ens va pressionar i ens va costar eixir amb la pilota controlada”. El gol va arribar abans del descans. “A natres ens va donar molta moral. El porter d’ells va traure abans dos pilotes molt bones. Havíem tingut les nostres ocasions. I un gol abans d’arribar al descans ens va anar molt bé”. La segona part va ser completament diferent. Control absolut del Massalió. “Vam tindre moltes oportunitats, i ens mereixíem un o dos gols més. Vam controlar més el partit, vam dominar, era qüestió de tindre paciència. Vam estar segurs. Va arribar el segon gol, que ens va donar molta tranquil·litat”. Al Massalió li va faltar encert de cara a porteria. “Últims passes dolents, xuts torts… A la segona part el nerviosisme es va patir en la línia d’atac”. Al final, però, van sumar els 3 punts, “que són molt importants”.

Amb esta victòria, el Massalió escale dos posicions, sumant 11 punts i col·locant-se en 14ena posició. La pròxima jornada l’equip del Matarranya anirà al camp del Chiprana, superfície que és molt complicada.

Més informació: