Calaceit cedeix contra el Fuensport la derrota més dura d’esta temporada (6-1)

comarquesnord.cat . Terol . diumenge, 11 de gener de 2015 .

Calaceit va patir este cap de setmana la derrota més contundent de la temporada. Mala manera d’obrir el 2015, amb una dura derrota contra el Fuensport (6-1), un dels equips revelació de la present temporada. L’equip més en forma del Matarranya va viatjar a la capital provincial amb només 13 efectius. Baixes importants en el primer partit de la Tourmalet que ara haurà d’afrontar el Calaceit. Partit que es va posar costa amunt només començar. Corria el minut 3 de partit quan el Fuensport es va avançar en el marcador. I al quart d’hora arribava el segon dels locals. Calaceit va buscar trobar-se en un partit incòmode, i davant d’un rival que ha anat de menys a més i que s’ha col·locat en la 4ta posició. El Fuensport va fer dos dianes més a la mitja hora de joc (4-0), resultat amb el qual es va arribar al descans. Només començar la segona part, penal a favor de Calaceit que no va desaprofitar l’equip. Sostres no va perdonar. Este gol va ser punt d’inflexió. Els visitants, que no tenien res a perdre, van buscar reduir distàncies. Pràcticament als últims minuts, el Fuensport va sumar dos gols que deixaven el marcador més negatiu que ha tret el Calaceit durant la present temporada. De cara a la pròxima jornada, l’equip jugarà a casa contra el sempre exigent Lécera.