Valderrobres guanye el Cretense en un derbi emocionant i de molts de nervis (3-4)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 11 de gener de 2015 .
Etiquetes: ,

Polideportivo Cretense i Valderrobres van obrir l’any amb un derbi de bojos. Partit frenètic, de molts gols i massa nervis que al final es va emportar l’equip visitant (3-4). L’esquadra entrenada per José Vicente Rebullida va aconseguir 3 punts molt importants, tot i que el seu equip no va oferir la seua millor versió. La línia de defensa dels dos equips no van tindre la seua millor tarde. Molts nervis que es van convertir en errors i que van costar molt cars. Un derbi amb dos noms. El de Sergi Manero per als locals, que va aconseguir els 3 gols del seu equip. I el de David Cuartielles per als visitants, que va fer els 3 primers gols del Valderrobres i va provocar el penal que va suposar el (3-4) definitiu i que no va desaprofitar Rubén Andreu.

Queretes i Valderrobres afrontaven el xoc amb moltes baixes en totes les seues línies. Derbi que va començar animat. Corria el minut 10 de partit quan David va avançar al seu equip. En una altra jugada a pilota parada, David va posar de cap el segon gol. El Cretense va respondre amb un gol de cap de Manero en la següent jugada (1-2). I així van arribar al descans. A la segona part, i després d’un enorme error de la defensa del Valderrobres, Manero va posar l’empat amb un llançament des de 30 metros. En la següent jugada, per contra, David va tornar a posar el seu equip per davant en el marcador. Manero tornar a posar l’empat (3-3) enmig de l’enrenou de la defensa rival. Però en una falta innocent dins de l’àrea, la defensa del Cretense va provocar penal i Andreu va posar el definitiu (3-4).

. La versió local

L’entrenador del Cretense, José Luis Navarro, va destacar que “ha sigut un derbi típic on els dos equips teníem baixes. Natres seguim en la nostra línia. El Valderrobres venia mal d’efectius. A pesar dels gols ha estat un derbi deslluït en el que han primat més els errors que els encerts”. Navarro va reconèixer que “la llàstima ha estat que cada vegada que empatàvem, a la següent jugada el Valderrobres tornava a marcar”. L’entrenador de Queretes va considerar molt important el primer gol del seu equip, perquè els va posar en el partit. Des de l’equip local creuen rigorós el penal que va suposar el (3-4), i Navarro va defensar que el gol va arribar precedit d’una falta per unes mans que van ser involuntàries, al seu entendre. El tècnic va dir que “ens ha faltat una mica de sort que esperem trobar i que avui no ens ha acompanyat. La derrota ha sigut injusta perquè cap dels dos equips ha fet mèrits per a guanyar. L’empat era el resultat més just”. Pel que fa al caràcter del seu equip, “estic content. Anem justos. Avui mateix, amb Sergi una mica tocat al turmell, ha hagut de jugar els 90 minuts. Una mica descontent perquè en algunes jugades determinants haguérem hagut de tindre una mica més d’atenció”. Pel que fa al Valderrobres, “també fluixet. Acumule resultats en contra, falten jugadors, i es difícil”.

Amb esta derrota, el Cretense baixe a la 15ena posició, sumant 9 punts. De cara a este diumenge de Sant Antoni, el Queretes anirà al camp del Valdealgorfa, un dels equips revelació de la present temporada.

. La versió visitant

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va apuntar que “els derbis són intensos. I esta vegada ha segut el derbi dels despropòsits. Tots teníem por de perdre. I ha sigut un partit de molt de barullo”. Valderrobres va marcar prompte. “Els dos primers gols arriben per pilota parada. Però també crec que ens ha faltat una mica d’intensitat en el seu primer gol”. Determinant el joc aeri de l’equip de la capital del Matarranya. “Hem rematat tots els córners, totes les bandes, totes les faltes. A vegades no podem rematar. Però esta vegada les hem rematat totes i ha sigut important”. David “ha fet tres gols, ha provocat el penal del quart. Crec que ha segut el jugador del partit. En este cap menut, Felipe la penge molt fort, David és alt i cal aprofitar estes cartes”. Rebullida va afegir que “errors que han vingut marcats per no voler perdre”. Pel que fa al seu equip, després de les últimes setmanes “crec que hem posat més ganes i intensitat. Ens coste molt jugar i el Queretes era el partit per a posar intensitat sí o sí. I esta vegada han entrat els gols”. Pel que fa al rival, “he vist un Cretense en procés de canvi, moltes baixes, equip bastant jove, igual han perdut la duresa que tenien, però és molt difícil guanyar-los aquí”. Un derbi carregat de baixes. “Com excusa me val hem jugat mal, hem perdut, però hem buscat solucions. Hem vingut amb 13 efectius, no hi ha d’altra”.

Amb esta victòria, el Valderrobres se situe en 9ena posició, sumant 22 punts i trencant una mala ratxa de resultats. La pròxima jornada, partit complicat a casa contra un rival difícil com és el Fuensport.

Més informació: |