Al Pena-roja se li escapen els 3 punts en els últims minuts (1-2)

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 11 de gener de 2015 .

A Pena-roja l’ha mirat un tort. Ni fent un dels millors partits de la temporada va poder sumar els 3 punts. Els de la serra van estrenar l’any fent un gran partit a casa contra un Sportin que està cridat a lluitar per l’ascens. El Pena-roja va caure (1-2) en els últims minuts del partit. I és que fins al minut 84 de partit, l’equip entrenat per Laris i Viña anava per damunt en el marcador gràcies al gol de Víctor Torné després d’una bona jugada d’estratègia. Quedaven només 20 minuts. Posteriorment, el Pena-roja va fer un pal. A la primera part, els locals ja havien avisat amb dos bones ocasions que es va fabricar Javi. Però no va encertar a l’hora de fer gol. El Pena-roja va plantejar un partit molt seriós. Alcanyís va patir molt, massa. Veien el partit perdut. Però la fortuna li va somriure a l’equip gran. En dos jugades a l’olla van arribar els gols dels visitants. El primer, gol en pròpia porteria, sobre el minut 84. El de la victòria, entre el barullo, sobre el minut 87. El futbol no va ser just amb el Pena-roja, que va merèixer l’empat i inclús la victòria. Però al final, els gols és el que importe. Amb esta derrota, Pena-roja baixe a la penúltima posició, quedant-se amb 7 punts. El pròxim rival, un Híjar en hores baixes.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va concretar que “fins al minut 84 el partit el guanyava el Pena-roja. Vam fer el millor partit de tota la temporada. Per això voldria felicitar a tots els jugadors”. Laris va afegir que “natres vam saltar al camp molt concentrats, molt motivats, i vam fer una gran primera part. Vam tindre dos grans ocasions per obrir el marcador”. Laris es va lamentar de la fortuna, que enguany pareix que li ha girat l’esquena a l’equip. “Crec que és el millor any que estem jugant i l’any que pitjors resultats fem. No estem del tot encerts, però suposo que això canviarà. La sort marxe i torne, encara que està trigant massa en arribar”. En canvi, el rival “amb una ocasió i mitja va fer dos gols”. El primer entrenador del Pena-roja creu que el travesser de la segona part va ser determinant. “Si entre, s’acabe el partit”. Però el futbol té això. La pròxima setmana s’ha d’anar a Híjar. “És un camp que no se’ns done molt bé. No hem guanyat mai. I l’any passat va ser un partit com el d’esta setmana. Guanyàvem i en el descompte ens van fer dos gols”.

Esta derrota fa baixar el Pena-roja a la penúltima posició, després de la victòria que va traure Torrecilla contra Chiprana. L’equip tancarà la primera volta de la lliga contra Híjar i contra Escatró.