El PP considere el Centro d’Oci de Mont-roig un projecte electoralista

comarquesnord.cat . Mont-roig . dijous, 15 de gener de 2015 .
Etiquetes: , ,

El Grup Comarcal del Partit Popular al Matarranya s’ha reunit per analitzar la proposta de la Comarca del Matarranya de fer un nou Centro d’Oci al Mas d’Arsís de Mont-roig. Els alcaldes i caps de llista del PP al Matarranya creuen que és precipitat haver firmat un preacord de compra dels terrenys sense haver comptat amb el consens i participació dels diferents pobles de la comarca, cosa que asseguro el projecte, donant a conèixer els estudis de gestió, viabilitat econòmica i financera i sostenibilitat. Un projecte que, recordem, tindrà una inversió inicial d’uns 500.000 euros amb l’adquisició dels terrenys, propietat de Caja Rural de Teruel.

A través d’una comunicat de premsa, el PP defense que “comprometre el futur inversor de la Comarca del Matarranya en un projecte nou, sense haver acabat l’anterior de l’Estació Rural d’Interior de Queretes, supose una falta de criteri i compromís amb el territori”. El Partit Popular demane acabar abans el projecte de Queretes, el qual supose la dinamització d’una “bona part del Matarranya” perquè implique el desenvolupament “de tota la Via Verda que la travesse i la qual és la porta d’entrada d’un turisme amb una demanda en creixement”.

El comunicat recorde que “abans d’hipotecar el futur de la Comarca amb una mesura clarament electoralista, l’equip de govern de Comarca del Matarranya hauria d’haver consultat a les altres forces polítiques i als sectors que poden veure afectat el seu potencial mercat actual i el seu desenvolupament futur”. Els alcaldes i membres del PP de la Comarca del Matarranya opinen que “s’ha de consensuar, planificar i gestionar conjuntament el futur desenvolupament del territori”, perquè “només sumant esforços i voluntats es pot obrir un horitzó de confiança en una nova composició de la Comarca després de la pròxima cita electoral”.

Més informació: | |