Cinctorres ultima una macroexposició de pintura per a la primavera

comarquesnord.cat . Cinctorres . dijous, 15 de gener de 2015 .
Etiquetes: , , ,

L’ajuntament de Cinctorres exposa des de fa uns dies l’obra del pintor José López Moreno. En l’exposició es pot gaudir de dotze quadres d’aquest artista reconegut amb nombrosos premis i certàmens de pintura ràpida i seca, entre els quals està el Certamen de Pintura de Cinctorres.

D’aquesta manera, el consistori confirma la seva aposta per apropar la cultura i l’art a veïns i visitants. Prova d’això són les 33 edicions que s’han celebrat del Certamen Local de Pintura que el converteixen en un dels més antics i prestigiosos de la província de Castelló.

En l’actualitat, l’ajuntament de Cinctorres compta amb una col·lecció de més de 150 quadres premiats i treballa ja en una macroexposició per poder exhibir totes les obres a la primavera. L’objectiu del consistori és obrir les portes a la ciutadania per contemplar aquesta mostra artística. A més, s’espera sumar aquest atractiu artístic als quals ja ofereix com el Museu de Dinosaures, les rutes senyalitzades per l’entorn i la gastronomia pròpia.

Més informació: | | |