Pena-roja supere Híjar (0-1) gràcies a una gran primera part

comarquesnord.cat . Híjar . diumenge, 18 de gener de 2015 .

El Pena-roja va sumar contra Híjar la primera victòria a domicili de la temporada. Els del Matarranya van superar el rival per la mínima (0-1) gràcies a un gol de Pinillos en una excel·lent primera part. Els primers 45 minuts del Pena-roja van ser d’absolut domini, amb bones ocasions de gol que hagueren pogut sentenciar el partit. El Pena-roja va controlar, va tocar la pilota i va tindre ocasions davant d’un rival que darrere va estar bastant segur. Partit on el Pena-roja va convocar sis juvenils, tres dels quals van saltar d’inici. De fet, Javi Mestre va jugar els 90 minuts, fent un gran paper en defensa i anul·lant el davanter del rival. A la primera part, Híjar no va donar molt de perill. El gol del Pena-roja, obra de Pinillos, que va controlar amb el pit i va perforar la porteria dels locals (0-1). La llàstima per als del Matarranya va ser no sentenciar el partit a la primera part. Durant la segona part també van tindre alguna ocasió, tot i que Híjar va fer canvis en el mig del camp que li van donar aires. Els últims 10 minuts van ser de patiment, on Híjar va penjar pilotes a l’àrea. Per sort, el resultat no es va moure i el Pena-roja va traure 3 punts molt importants. És el primer partit en tota la temporada que Pena-roja no encaixe un gol. 3 punts que li valen per a escalar dos posicions i situar-se a només 2 punts de l’Escatró, rival de la pròxima jornada.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va destacar que “estem molt contents perquè el treball que vam fer contra Sportin també es va veure a Híjar”. Un Pena-roja que va saltar al camp amb 3 juvenils. “La gent jove ho està fent molt bé”. Contra Híjar “era un dia que se’ls pot donar una oportunitat, i considero que ho van aprofitar. Natres volem fer jugar els jóvens. Som un poble menut i crec que la gent va al camp perquè hi jugue molta gent del poble”. El plantejament del Pena-roja contra Híjar va ser similar que contra l’Sportin, “però més ofensiu. Crec que l’equip va saltar molt concentrat, fent una molt bona primera part. Vam fer un gol i vam tindre dos ocasions clares per a més. Volíem els 3 punts. Els necessitàvem. Portem moltes setmanes jugant bé, tocant molt la pilota, però crec que no tenim sort. Els resultats havien d’arribar”. La segona part era molt important. La temporada passada, Pena-roja va perdre a Híjar (2-1) quan al minut 90 estava guanyant (0-1). “Ells cada vegada tiraven més pilotes a l’olla. Vam resistir i es va guanyar el partit”. Laris es va mostrar orgullós del treball que està fent el seu equip, que intentarà buscar una nova victòria la pròxima jornada contra Escatró.

Amb esta victòria, el Pena-roja sume 10 punts i supere Queretes i Torrecilla en la zona baixa. Escatró és ara mateix l’equip que lidere la zona baixa, sumant només 12 punts a falta d’una jornada per a tancar la primera volta.