L’àrbitre no deixa guanyar al Morella en un vibrant i polèmic partit

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 18 de gener de 2015 .
Etiquetes:

Partit de poder a poder entre el Morella i Els Ibarsos que va acabar en taules amb empat a dos gols i que, desafortunadament, va tenir com a protagonista a l’àrbitre, David Andreu Gimeno, molt criticat pel conjunt local. Els dos equips van oferir un gran espectacle futbolístic amb alternança d’ocasions i amb molt respecte. Els visitants es van avançar als set minuts per un penal comès per Ibáñez protestat pel Morella que es va queixar que la jugada va arribar d’un possible fora de joc. Paquito no va perdonar des dels onze metres.

Als locals els va costar entrar en el partit, però ho van fer a partir dels vint minuts. Amb major intensitat, els morellans van empatar gràcies a una preciosa jugada col·lectiva que va acabar rematant Ibáñez. Després del gol, el partit es va tornar molt elèctric i es van anar succeint les oportunitats, algunes clares, que cap dels dos equip va saber materialitzar, destacant diverses intervencions del porter del Morella, Dídac. Després del descans, Els Ibarsos va sortir amb força i va estar a punt de marcar el seu segon gol.

El Morella va trobar el to de nou i als 64 minuts li van anul·lar un gol a Moles completament legal perquè l’àrbitre va considerar falta al porter quan se li va escapar la pilota de les mans. Els locals van estar desquiciats per l’actuació arbitral, però no es van anar de l’encontre i van marcar el seu segon gol faltant set minuts obra de Josema. A la recta final, l’àrbitre es va inventar un penal pel que va considerar una agafada de Bellvís dins de l’àrea a un jugador dels Ibarsos després d’una falta que va manar repetir sense cap tipus d’explicació. Polèmica total que va acabar amb l’expulsió del defensa morellà. Els Ibarsos no va perdonar i de nou Paquito va marcar el que seria l’empat a dos definitiu. En els últims minuts amb el Morella amb deu pràcticament no es va jugar a res.

Repartiment de punts i monumental cabreig de l’afició local, així com dels jugadors que van acabar marxant-se, en algun cas plorant, al vestuari després del que van considerar una injustícia. Pràcticament tots els jugadors del Morella van veure alguna targeta. Un gran partit que va ser eclipsat pel col·legiat. A més, al final van ser expulsats Héctor Chillida i el delegat Jesús Ferrer. A més, l’àrbitre, segons els protagonistes, ha mentit en l’acta acusant a alguns morellans de referir-se a ell amb certs insults, que en alguns cases, tal com asseguren els afectats no són certs.

Els jugadors, dels dos equips, han explicat també comportaments molt greus dins del camp per part de David Andreu Gimeno. Per tot això, des del Morella es denunciarà la situació a la Federació Valenciana de Futbol per a que prengui cartes en l’assumpte.

Aquest àrbitre va perjudicar al Morella la passada temporada en un partit davant el Xert en el que Moles va fer dos gols que li van ser anul·lats sense explicació alguna. Els morellans ja van patir un arbitratge molt qüestionable el dia del San Pedro B, però l’actuació arbitral en el partit davant Els Ibarsos ho va superar. Després de l’empat, els morellans segueixen a la zona mitjana de la taula amb 25 punts.

Més informació: