Valderrobres sume una important victòria contra Lécera (0-2) en la tarde del vent

comarquesnord.cat . Lécera . diumenge, 25 de gener de 2015 .

El Valderrobres va sumar davant el Lécera una important victòria este cap de setmana (0-2). L’equip entrenat per José Vicente Rebullida va traure els 3 punts en un dels desplaçaments més complicats de la present temporada. Partit marcat pel fort vent, que va fer impossible jugar amb decència. Inclús es va plantejar la possibilitat de suspendre el partit. Al final, però, es va jugar. I el Valderrobres va plantejar un partit molt seriós i va sumar la victòria en els minuts finals. Els del Matarranya van jugar contra el vent els primers 45 minuts. La clau, no encaixar gols. El descans va arribar amb l’empat sense gols (0-0), i els jugadors del Valderrobres van entrar eufòrics a vestidors perquè no sol no havien mantingut la porteria a zero, sinó que havien tingut més ocasions que el seu rival. La segona part va ser més pobra que la primera quant a ocasions. Però els visitants van aprofitar el factor del vent. En els últims minuts de partit, primer Saumell i després Gil li van donar la victòria al Valderrobres. 3 punts molt importants i que ajuden l’equip del Matarranya a tancar la primera volta amb una victòria. La pròxima jornada, partit a domicili al camp del líder, un Quinto que enguany només ha cedit un empat a casa.

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va destacar que “va ser un partit estrany, molt lleig, de molt d’aire i poc futbol. Va fer més vent del que us podeu arribar a imaginar. Un vent molt fort. No es podia jugar, però ells van decidir jugar. I els va anar mal, la jugada”. Valderrobres va plantejar dos parts ben diferents. Molt important no encaixar gols. “Lécera no va saber aprofitar el vent. Les defenses van estar bastant bé. I natres vam ser intel·ligents. Perdíem temps quan calia, vam saber pressionar, vam saber traure la pilota”. La primera part va acabar sense gols, i el Valderrobres va entrar a les dutxes molt content, casi eufòric. “A la segona part no vam aprofitar tant el factor vent. Les principals ocasions que vam tindre van ser gràcies al vent. En una pilota que trau el porter local, el rebuig li torne a Saumell i arribe un premi merescut”. Valderrobres fa gol i Lécera s’enfonse. “Vam veure el rival molt cansat”. Victòria molt important per al Valderrobres, sobretot per afrontar este tram de lliga, que és el més complicat. De fet, de cara a la pròxima jornada els del Matarranya aniran al camp del Quinto, líder del grup, obrint així la segona volta del campionat de lliga.

Amb esta victòria, el Valderrobres puge a la 10ena posició, sumant 25 punts, molt per davall dels 34 punts que va sumar l’equip la temporada passada durant la primera volta.