El Cretense es quede a les portes de puntuar davant d’un Castellseràs (3-4) molt efectiu

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 25 de gener de 2015 .

El Polideportivo Cretense va caure per la mínima contra el Castellseràs (3-4) en esta jornada que tanque la primera volta de la temporada 2014/15. Partit molt igualat, amb ocasions a les dos porteries. Però si el Queretes va necessitar tres ocasions de perill per marcar, el Castellseràs en va necessitar molt poques per a obtindre el premi. De fet, als 10 minuts de joc, els visitants es van avançar al marcador a l’eixida d’un córner. I a la mitja hora, penal rigorós que va suposar el segon gol del Castellseràs (0-2). Però el Cretense no va acatxar els braços i va intentar entrar en el partit. Van arribar algunes ocasions. I Carlos, a les portes del descans, va reduir distàncies, donant-li ales al seu equip. Els del Matarranya van entrar a dutxes convençuts de que se li podia donar la volta al marcador. De fet, el Queretes ho va buscar durant la segona part. Però la pilota no entrava. I igual com va passar a la primera, amb poca cosa el Castellseràs va fer mal. En la primera contra que van tindre va arribar el tercer. I en un córner, gol olímpic del Castellseràs (1-4). Els gols de Sergi Manero i José Juan van posar al Queretes dins del partit. Però els gols van arribar massa tard. La pròxima jornada, viatge a Terol i partit contra el Fuensport.

L’entrenador del Polideportivo Cretense, José Luis Navarro, va concretar que “no vam acabar de trencar la dinàmica que portem. Vam començar bé. Però sobre el minut 10 encaixem el primer gol”. Navarro va defensar que l’equip no ho està fent mal. “Però hi ha jugades puntuals que ens penalitzen molt”. Amb els dos gols en contra (0-2), “ens va costar arrancar”. Però “cal agrair a l’equip que tot i estes trompades morals, en cap moment va acatxar el cap. Va remar sense parar i casi igualem un marcador tan advers”. El gol de Carlos a les portes del descans va ser una injecció de moral, però els dos gols del Castellseràs van caure com una llosa. “En la primera contra que ens agafen arribe el tercer gol”. Encara així, “l’equip va insistir. Estic encantat. Casi empatem. Anem trobant el gol, encara que arriben tard, recuperem efectius… i les sensacions estan sent unes altres”. Això sí. “Paguem massa cars els errors”. De fet, “natres necessitem tres ocasions per a fer gol” i el rival “només en necessite una per a fer el seu. Vam arribar a porteria més vegades que el Castellseràs, però no vam concretar”.

Amb esta derrota, el Cretense s’encalle en la 16ena posició, sumant 9 punts, i que estan molt lluny dels 23 punts que havien sumat la passada temporada durant la primera volta. “Cal començar de zero. Traure’ns esta ansietat”, va sentenciar Navarro.