Calaceit trau un “aprovat”. Els altres quatre equips “han de millorar”

comarquesnord.cat . Calaceit . divendres, 30 de gener de 2015 .
Etiquetes: , , , ,

El passat 25 de gener es va tancar la primera volta de la temporada 2014/15 a Primera Regional. Una temporada que no està sent la millor per als equips del Matarranya. De fet, només el Calaceit ha sumat més punts que l’any passat a estes alçades de campanya. Tot i les últimes tres derrotes consecutives, l’equip dirigit per Boira ha tancat la primera volta amb més punts que fa un any. En estos moments Calaceit té 26 punts, per damunt dels 22 punts que va sumar l’any 2013/14 disputada la primera volta. Per tant, Calaceit és l’únic equip que trau un “aprovat” entre les esquadres del Matarranya. L’equip ha tret dos victòries més que l’any passat, destacant alguns partits complicats, com les victòries contra el Teruel B (2-1), contra el Castellseràs (0-1) i contra el Valderrobres (3-1).

Per contra, els altres quatre equips del Matarranya “necessiten millorar”. El Cretense és segurament l’equip que més mal ho ha passat en este primer tram de temporada. L’equip de Queretes només ha sumat 9 punts durant la primera volta i només ha pogut celebrar una victòria. Va ser contra el Massalió (5-2). L’any passat, a estes alçades de campanya, el Cretense havia sumat 23 punts. Per la seua part, i tot i que ha tancat la primera volta amb una victòria, el Valderrobres no està tenint el seu millor any. En estos moments té 25 punts, que no estan mal. En canvi, si els comparem amb els 34 que va sumar a estes alçades de campanya la temporada passada, pareixen insuficients. La victòria contra el Lécera (0-2) és possiblement la més important d’esta temporada 2014/15.

El Pena-roja també es mou per davall dels números de la primera volta de l’any passat. L’equip té ara 13 punts, mentre que durant la primera volta de la campanya 2013/14 va fer 17 punts. La temporada passada, el Pena-roja va ser dels equips que va fer millor segona volta. Haurà de repetir els números de l’any passat si vol fer una gran campanya com la passada. El Massalió també ha registrat uns números inferiors als de la passada temporada. L’equip del nord del Matarranya va tancar la primera volta amb 13 punts, i esta campanya només ha pogut sumar 11 punts. L’any passat, el Massalió va fer una segona volta pràcticament calcada a la primera. Encara així, l’equip ha fet un últim gran tram en esta 2014/15, sumant punts molt importants.

Més informació: | | | |