Massalió supere un Híjar que va viatjar al Matarranya en 8 efectius (4-1)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 1 de febrer de 2015 .
Etiquetes:

Massalió ha començat la segona volta amb una contundent victòria contra Híjar (4-1). Victòria molt important davant d’un rival que va viatjar al Matarranya en sol 8 efectius. La dura sanció que va patir l’equip del Baix Martí la jornada anterior contra Torrecilla (5 sancionats, una multa de 250 euros més les corresponents multes per les sancions) va fer que no tingueren suficient gent per a fer un 11. Situació que va sorprendre l’equip de casa i que va fer canviar el plantejament de l’equip tècnic. Massalió va confeccionar un 11 poc habitual, donant minuts als jugadors que no han tingut tant de protagonisme esta temporada. Un 11 titular que al principi li va costar adaptar-se. Però després de 10 minuts d’adaptació, el Massalió va començar a tocar la pilota, a arribar en perill a la porteria rival i a crear ocasions. Els locals van obrir el marcador al minut 20 de partit, obra de Miguel. Al 37 va arribar el segon, obra de Valimaña. I aquí es va acabar el xoc. José Carlos va fer el tercer a la segona part, quan només portava 5 minuts damunt del terreny de joc. I el quart, també de José Carlos, va arribar pràcticament consecutiu. Un resultat que encara hagués pogut ser més ampli. Però la falta de punteria i també la falta d’intensitat, van evitar que entraren més gols. El gol de l’honor del rival, pràcticament al descompte i en pròpia meta.

L’entrenador del Massalió, Moisés Royo, va explicar que “Híjar va vindre sol amb vuit jugadors. No sabem si va ser per les sancions de la setmana anterior o perquè no tenen suficients efectius”. Davant d’esta situació, i “com vam veure que sol van vindre amb 8 jugadors, vam decidir donar temps als jugadors que no tenen tants minuts”. Al minut 20 va arribar el primer gol i tot va anar més tranquil. “És difícil motivar a un equip quan davant teu tens un equip tan castigat. Primer va costar. Però quan van agarrar confiança, van tocar la pilota, van arribar les ocasions i també els gols”. D’ocasions el Massalió en va tindre moltes. “Haguérem pogut quedar perfectament 10-1. No van entrar. Va ser un partit per a provar coses”. A la segona part, “ells van baixar molt el físic. Es van tancar molt. Intentaven parar el joc com podien. Natres vam posar jugadors frescos i van arribar més gols”. Encara així, Híjar va fer el seu gol. “En una falta que vam fer al mig del camp, la van xutar, li va pegar a l’esquena d’un dels nostres i va entrar dins”. Moi va defensar que “volíem acabar amb la porteria a zero. Però no va poder ser”. Partit que el més positiu “és que ningú se lesiono i que tinguen minuts els més necessitats”. 3 punts més que “a natres ens va molt bé”.

Amb esta victòria, Massalió escale dos posicions, posant-se en 13ena posició i sumant 14 punts. El pròxim rival serà Escatró.

Més informació: