El Cretense torne sense recompensa i enfadat de la capital (3-0)

comarquesnord.cat . Terol . diumenge, 1 de febrer de 2015 .

El Polideportivo Cretense ha obert la segona volta amb una derrota contundent a casa de Fuensport (3-0). L’equip de Queretes va viatjar fins a la capital provincial, on es va trobar un rival exigent i que, tot i no desplegar el seu millor futbol, va ser superior i just mereixedor dels 3 punts en joc. Tot i això, certs comportaments de l’àrbitre no van agradar gens als del Matarranya. I és que el col·legiat assignat pe la Federació deia pel nom als jugadors del Fuensport, cosa que al camp no s’hauria de fer. Futbolísticament parlant, l’equip de Terol no va desplegar el seu millor futbol, però va tindre les millors ocasions de gol. El Queretes va jugar la primera part en contra del vent. El Fuensport va embotellar el rival. Però l’equip entrenat per José Luis Navarro va estar molt correcte en defensa. Va saber refusar les ocasions de perill, que arriben sobretot a pilota parada. A l’eixida d’un córner, però, i quan una pilota anava a les mans del porter del Queretes, un mal refús acabe dins la porteria visitant (1-0). Així va acabar la primera part. Durant la segona part, i a favor del vent, el Cretense va buscar l’empat. Van tindre més la pilota. Però el Cretense pràcticament no va tirar a porteria. El criteri arbitral a l’hora de marcar les fores de joc va irritar l’equip visitant. Al minut 80, gol del Fuensport que va sentenciar el partit. El tercer va arribar quan quedaven 3 minuts.

L’entrenador del Polideportivo Cretense, José Luis Navarro, va lamentar que “sabem les circumstàncies dels viatges a Terol. No acostumo a parlar dels àrbitres. Però envien (referint-se a la Federació) col·legiats de la pròpia ciutat, nomenen els jugadors amb el nom, i això fa que t’enfades”. Navarro va explicar que el col·legiat “ens va avisar molt de no protestar”, però creu que no va marxar del partit amb la consciència tranquil·la. L’entrenador va entendre que el primer gol va ser una llàstima. “A la primera part ens vam tancar molt. Anàvem amb un munt de baixes. Havíem de ser 15 efectius i ens van caure 3 jugadors el dissabte”. Només començar la segona part, canvi forçat per lesió, i que no va permetre fer cap moviment més. Es van sumar estos comportaments arbitrals que no agraden. I el partit es va trencar. Navarro va recordar que acabat el partit “vaig tindre una xarrada amb l’àrbitre. No vull dir que vam perdre el partit per això. Però vam tindre certes oportunitats de fer gol”, tallades pel col·legiat. L’entrenador es va referir a constants fores de joc que els van marcar i que consideren que no eren.

Amb esta derrota, el Cretense es manté a la zona baixa, sumant 9 punts. Per al pròxim diumenge, el Cretense jugarà contra el Lécera, equip que no sol fer molts de gols però que tampoc encaixe amb facilitat.