Ortells celebra les seves festes de Sant Antoni i Sant Blai aquest cap de setmana

comarquesnord.cat . Ortells . dimarts, 3 de febrer de 2015 .
Etiquetes: , , ,

Ortells viurà les seves festes d’hivern aquest cap de setmana. Tres dies en els què la localitat s’omplirà d’activitat, amb Sant Antoni i Sant Blai com a protagonistes. El foc, l’oferta, els actes solemnes i religiosos o els lúdics i festius es combinaran per organitzar un ampli programa d’activitats per a tots els públics.

El programa de festes destaca per les seves activitats tradicionals i populars. Divendres a la nit, tindrà lloc la cercavila dels gaiteros de Morella, la cremà de la barraca, amb el repartiment de pastes i moscatell i el ball. Dissabte i diumenge al matí es celebraran els actes més solemnes, amb les cercaviles, missa, processó, retaule i vi d’honor. Dissabte a la vesprada, la tradicional oferta compartirà protagonisme amb l’actuació de la Rondalla de Morella i la xocolatada. A la nit, s’ha organitzat una discomòbil amb calmant i pastes.

Finalment, el dilluns, la missa als difunts tancada aquestes festes. Els actes s’han tornat a organitzar amb la participació dels veïns de la localitat.

Més informació: | | |