La neu s’estén per tot el Matarranya i complique el trànsit per les carreteres

comarquesnord.cat . La Freixneda . dimecres, 4 de febrer de 2015 .
Etiquetes: , , ,

De nord a sud i de ponent a llevant, la comarca del Matarranya s’ha despertat este matí vestida de blanc. La primera nevada significativa d’este hivern ha arribat a tots els nuclis de població del Matarranya.

 
 

 

Una nevada que, a les 9 del matí, havia acumulat uns 5 centímetres en algunes cotes. Precipitacions que van començar a caure a partir de les 10 de la nit en forma d’aigua i que conforme passaven les hores va passar a ser neu.

En esta ocasió, la neu també ha arribat al nord de la comarca, on inclús ha nevat amb més força que a l’entorn dels Ports. Municipis com Calaceit, Massalió, la Vall del Tormo, Lledó o Arenys de Lledó han despertat en una bona nevada. La neu també s’està acumulant al centro del territori i l’àrea dels Ports. Complicacions a les carreteres de la zona.

A la A-1414, carretera de Fontdespatla, és obligatori l’ús de cadenes. També a la A-1413, carretera de Queretes, és obligatori l’ús de cadenes. Autobusos escolars que no han anat a l’institut i treballadors que no s’han pogut desplaçar als seus llocs de treball.

Complicacions també a la N-232 en tot el tram que recorre el Matarranya, i sent obligatori ús de cadenes a Morella. Les màquines llevaneus estan actuant per les vies de la nostra comarca.

Més informació: | | |