Les XII Jornades de la Trufa de Morella continuen amb tallers de cuina i degustacions en viu

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 7 de febrer de 2015 .
Etiquetes: , , ,

Morella continua potenciant l’oferta gastronòmica dels caps de setmana. Les XII Jornades de la Trufa compten amb un programa d’activitats que permeten, als veïns i veïnes i visitants, conèixer els secrets d’aquest producte, així com tastar altres productes del territori. En la jornada d’ahir es va celebrar un nou show-cooking, aquest cop impartit pel restaurant Cardenal Ram, i avui tindrà lloc un taller del vi amb el celler “Pagos d’Hibera”, de la Terra Alta.

La regidora de turisme, Maria Rallo, afirma que “una bona forma de combatre les temperatures d’aquests dies és gaudir dels menús i els tallers que s’organitzen dins de les XII Jornades de la Trufa”. A més, explica que “els show-cookings i les mostres i degustacions de productes programats dins de les Jornades de la Trufa pretenen convertir-se un element diferenciador respecte a moltes altres jornades gastronòmiques, que permetran als veïns i visitants conèixer millor la gastronomia d’aquesta zona i molts secrets dels productes, potenciant i allargant l’oferta del cap de setmana”.

El Cardenal Ram, segon showcooking de la trufa

“A pesar del fred, molts no es van voler perdre esta cita gastronòmica”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

El restaurant Cardenal Ram va ser el protagonista del show-cooking d’ahir i, a més de mostrar els secrets de la trufa, van realitzar quatre dels plats amb què compta el seu menú. En la jornada d’avui, tindrà lloc el taller del vi, protagonitzat pel celler Pagos d’Hibera.

Cal assenyalar que la trufa és un dels ingredients de més prestigi a la cuina. A les jornades gastronòmiques de Morella, que se celebren fins al 15 de març, es poden degustar els menús protagonitzats pel “diamant negre” de la cuina en onze restaurants. El preu d’aquests és d’uns 30 euros, el que és assequible si es té en compte que un quilo de trufa val uns 600 euros.

Més informació: | | |