Rhamsés Ripollés, candidat del PSPV a l’alcaldia de Morella per unanimitat

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 7 de febrer de 2015 .
Etiquetes: , ,

El PSPV de Morella ha proclamat este dissabte a Rhamsés Ripollés com al seu candidat a l’alcaldia de la localitat. La designació s’ha fet oficial en una Assemblea Extraordinària a la seu dels socialistes morellans. Els militants del municipi han votat per unanimitat a Ripollés que optarà a continuar com alcalde en les properes eleccions municipals del 24 de maig per tal de poder seguir amb un projecte que ha convertit a la localitat en un referent de progrés.

El candidat va voler agrair “la confiança dels meus companys per esta designació” per tal de poder encapçalar “un propòsit col·lectiu de tots, per a tots”. Ripollés va fer referència a la trajectòria del PSPV a la localitat i al futur “Morella ha canviat pel treball, pel compromís, per tanta i tanta gent que ha donat un pas endavant per treballar pel seu poble i perquè els socialistes tenim i fem un projecte de poble: de convivència, participació, des de la creació d’iniciatives, estant al costat dels nostres veïns i veïnes, escoltant molt”.

Al respecte de la situació actual, el primer edil incidia que “són moments difícils perquè la gent ho estem passant mal i perquè hi ha uns governs del PP al País Valencià i a Espanya que estan aniquilant el que tant va costar construir gràcies a governs progressistes com serveis o drets per a totes i tots”.

Rhamsés Ripollés va voler fer menció al que significa ser socialista “és ser d’esquerres, és donar dia a dia passos endavant”. A més, apuntava que “tenim il·lusió i ambició per a que este xicotet far que durant anys ha estat la nostra ciutat s’entengue i puga ser referència per altres llocs del territori”. Sobre els propers comicis, assenyalava que “estan en joc moltes coses, és necessari un canvi a la Comunitat, que encapçalarà Ximo Puig, i està en joc la política local”.

Precisament, l’acte de proclamació ha comptat amb la presència del Secretari General del PSPV-PSOE i candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig que va destacar sobre l’elecció que “Rhamsés és i seguirà sent un gran alcalde, els socialistes morellans hem pres la millor decisió per tal de seguir amb un projecte que ha convertit Morella en un referent”.

. Presentació Proposa Morella i nova web
A més de l’Assemblea, els socialistes morellans han aprofitat per presentar la campanya ‘Proposa Morella’. Amb la mateixa, esperen poder recopilar les opinions i propostes dels veïns de la localitat per tal confeccionar el programa electoral municipal perquè “entre tots i totes fem una Morella millor” apuntaven fonts socialistes.

Rhamsés Ripollés, candidat del PSPV a Morella

“L’assemblea extraordinària dels socialistes l’ha elegit per unanimitat”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Per altra banda, també s’ha llençat la renovada web del PSPV Morella que compta amb diferents seccions novedoses. Entre les mateixes, destaquen les que estan orientades als visitants a la pàgina. Es pretén poder interactuar amb els que entren a la web, gràcies a que es poden aportar les opinions i també conversar i proposar temes al candidat, Rhamsés Ripollés “esta finestra oberta al món vol ser punt de trobada i de diàleg per una Morella millor”.

També es potencien les xarxes socials amb enllaços directes als comptes dels candidats i del PSPV morellà. No falten tampoc seccions sobre la història del PSPV a Morella o la zona ‘El teu partit’ i ‘Publicacions’. Aquestes ferramentes, la campanya Proposa Morella i la renovada web, formen part de l’inici d’un procés de participació on les suggerències de totes i tots compten de cara a continuar el projecte progressista a la ciutat.

Els propers passos del PSPV Morella serà la confecció de la llista municipal que es presentarà a les eleccions municipals. Una candidatura que després de l’Assemblea Extraordinària d’este dissabte estarà encapçalada per Rhamsés Ripollés, actual alcalde, que espera poder repetir la majoria progressista per a Morella i ajudar a que el futur President de la Generalitat siga el socialista morellà Ximo Puig.

Més informació: | |