Morella continua amb la millora de diversos carrers, zones verdes i serveis de la localitat

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 9 de febrer de 2015 .

La brigada d’obres de l’Ajuntament de Morella ha reprès els treballs en diferents punts de la localitat. Així, en aquests moments s’estan realitzant importants intervencions en diferents punts, com el Quiosc de la Plaça Colom, el carrer Sant Nicolau o l’Hostal Nou. A més, en les últimes setmanes s’han millorat les canalitzacions de l’Albereda i s’han netejat camins rurals. El Pla Municipal de Renovació Urbana continua amb aquestes actuacions i amb la millora del carrer Confraria, que començarà a les pròximes setmanes.

El regidor d’obres, Rafa Pallarés, explica que “aquestes actuacions són importants per millorar serveis, conduccions subterrànies, vials i zones verdes”. En aquest sentit, explicava que a la plaça Colón s’estan millorant els serveis públics, mentre que els adjudicataris del bar estan preparant les instal·lacions per reobrir el més prompte possible. Pel que fa al carrer Sant Nicolau, s’estan reparant canalitzacions subterrànies de l’aigua a la vorera de la Casa Ciurana, i a l’Hostal Nou, els treballs se centren en la millora de les conduccions d’aigua pluvial i la reparació dels carrers conegudes com “Quatre camins”. En les últimes setmanes, la brigada d’obres també ha treballat en la neteja de camins rurals i ha emprès diferents actuacions al passeig de l’Alameda, renovant canalitzacions i l’aspecte de diversos murs i miradors. En les properes setmanes començarà la important obra del carrer Confraria, en la qual es realitzarà una renovació integral. Per explicar als veïns i veïnes com es duran a terme les actuacions, s’ha convocat una reunió per al proper dissabte.

Per tot això, Rafa Pallarés concloïa que “seguim treballant en el Pla Municipal de Renovació Urbana per millorar diferents zones de Morella, Xiva, Ortells, la Pobleta i Herbeset i aconseguir que l’aspecte d’aquests punts, l’estat i el servei que es presta siga el millor per als veïns i veïnes”.