Finalitzen les obres del nou Centro de Joventut de Lledó

comarquesnord.cat . Lledó . dijous, 12 de febrer de 2015 .
Etiquetes: ,

L’ajuntament de Lledó ha finalitzat les obres i el condicionament del nou Centro de la Joventut del poble. L’alcaldessa de Lledó, Maria José Vallés, va explicar que este nou local “pretén ser un punt de trobada per als jóvens”, els quals “no tenen cap local per a ells després de que tancaren l’antic centro”, que depenia “de la parròquia”. Estes noves instal·lacions, ubicades al costat del pavelló, es van començar a adequar farà uns quants mesos. “Les obres van acabar un temps. Si bé, entre el condicionament i els tràmits burocràtics ha costat una mica més que estigue tot a punt”, va afegir Vallés. L’alcaldessa de Lledó va recordar que “encara que este espai no estava destinat a eixe ús, el fet que els jóvens es quedaren sense local va fer que des de l’ajuntament creguérem convenient ficar-lo aquí”.

La construcció del nou Centro de la Joventut de Lledó ha suposat una inversió total de 24.000 euros que han vingut subvencionats per part del Grup d’Acció Local Baix Aragó – Matarranya. Cal destacar que el centro es compon d’una àmplia sala dividida en diferents espais i dos banys, un d’ells adaptat a minusvàlids. “Per ara hem condicionat el local fent una petita biblioteca, una zona de lectura, un espai per a mirar la tele o mirar pel·lícules, i també una part destinada als més menuts”, va aclarir l’alcaldessa. Vallés va explicar que “com Lledó és un poble petit, la idea és que este centro l’utilitzen els jóvens però també el puguen aprofitar els xiquets“.

Una vegada finalitzades les obres i el condicionament de local, l’ajuntament té intenció de reunir-se amb els futurs usuaris per acordar unes normes d’ús i uns horaris abans d’obrir definitivament les instal·lacions. “Ara volem parlar amb tots els jóvens, però també amb els pares i mares dels xiquets, per acordar com es s’han d’utilitzar este nou local. Sobretot, per concretar durant quines hores s’obriran les instal·lacions, quines han de ser les normes d’ús i alguns altres aspectes del funcionament diari”, va apuntar Maria José Vallés. L’alcaldessa de Lledó va sentenciar també que “esperem que este procés sigui ràpid” i que el nou Centro de la Joventut “el puguem obrir a finals d’este mes de febrer o, com a molt tard, a principis del pròxim mes de març”.

Més informació: |