L’Aplec dels Ports col·labora amb la causa solidària ‘Un pas més’ per ajudar a Celia

comarquesnord.cat . Cinctorres . divendres, 13 de febrer de 2015 .
Etiquetes: ,

La Comissió organitzadora del XXXVII Aplec dels Ports ha engegat una iniciativa solidària a la qual s’ha unit l’Ajuntament de Cinctorres i altres consistoris de la comarca. L’objectiu és recaptar fons i destinar-los per a Celia, una xiqueta de dotze anys de la veïna localitat d’Iglesuela del Cid (Terol). La jove pateix una discapacitat motora des que va néixer de forma prematura i lluita per poder trobar una solució.

 
 

 

Per això, s’ha iniciat la campanya ‘Un pas més’ mitjançant la qual s’està realitzant una recollida de taps de plàstic en els municipis dels Ports que ajudarà a pagar els tractaments que necessita.

. Un tractament anual de 3.000 euros
Celia es desplaça anualment a Guadalajara per rebre teràpia de rehabilitació motora a través de la Fundació NIPACE. Aquest tractament anual té un cost de 3.000 euros. A més, cada setmana s’ha de desplaçar fins a Morella per poder seguir amb la seva curació.

Des de la Comissió de l’Aplec dels Ports, que aquest any es celebra a Cinctorres, s’ha decidit col·laborar amb aquesta causa solidària amb la finalitat d’aconseguir fons que permetin a Celia i a la seva família tenir recursos per poder rebre el tractament adequat. El consistori de la localitat recolza aquesta acció que s’està desenvolupant des de fa uns dies. Per potenciar la campanya, s’han habilitat diferents punts de recollida de taps als pobles dels Ports.

Més informació: |