Una comissió de governació analitzarà el protocol de nevades a Morella

comarquesnord.cat . Morella . 13 de febrer de 2015 .
Etiquetes: ,

L’equip de govern de l’Ajuntament de Morella, durant el ple ordinari de febrer celebrat aquest dijous, va convocar una comissió de governació per a la setmana que ve per tal d’analitzar el protocol i dispositiu contra les nevades i veure en quines qüestions es pot millorar el mateix.

 
 
 

El Partit Popular de Morella havia manifestat “falta de previsió i descoordinació” a twitter. La comissió “serà la millor forma de entre totes i tots buscar solucions als problemes concrets, sense malinterpretacions interesades ni plantejaments electoralistes”, apunta el regidor Ernest Blanch també a les xarxes socials.

Durant el mateix, on va destacar que Morella es posiciona frontalment en contra del projecte de transport de la Generalitat, que pretén eliminar el 45% del servei d’autobús en Morella i comarca, també es va instar a la creació de la Mesa del Riu Bergantes, es va informar sobre la realització de la Mediterranean Xtrem, sobre les activitats i repercussió de la celebració del 600 aniversari de les Converses de Morella, sobre la Recollida d’Aliments i la liquidació del pressupost de 2014.

A més, i com estava marcat en l’ordre del dia, es va adjudicar l’aprofitament de fustes de Pereroles.

Més informació: |