Valderrobres s’emporte el derbi (0-3) i desespere el Pena-roja

comarquesnord.cat . Pena-roja . dissabte, 14 de febrer de 2015 .
Etiquetes: ,

El Pena-roja i el Valderrobres van protagonitzar este cap de setmana un nou derbi del Matarranya. Partit que finalment es van endur els de la capital del Matarranya (0-3) i en el que els de la serra van acabar marxant del partit. Fins que va durar l’emoció, al camp de Les Planes va viure un gran derbi del Matarranya. Segurament, el Pena-roja versus Valderrobres més intens que es coneix. Una part per a cada equip. El Pena-roja va tocar molt la pilota durant la primera part. Volia arribar a la porteria rival des de darrere. El Valderrobres, per contra, va plantejar uns primers 45 minuts de joc a la contra, buscant petroli de la velocitat de Víctor a dalt, que dissabte va jugar de davanter centro. Les ocasions no van faltar. I els gols, tampoc. Pena-roja no va aprofitar les seues. En canvi, Valderrobres no va fallar la més clara que va tindre. Penal que va transformar Saumell i que cabrege el Pena-roja. Al seu entendre, el penal és fora de l’àrea. Així va acabar la primera part. A la segona part, una jugada polèmica va fer marxar Pena-roja del partit. Falta favorable al Valderrobres. Pena-roja està col·locant barrera. El rival xute abans d’hora. El davanter s’endú (segons diuen des de Pena-roja) la pilota amb les mans, i gol. (0-2). Pena-roja va protestar la jugada per les mans, però sobretot perquè Valderrobres havia demanat distància. La jugada va suposar quatre targetes grogues per al Pena-roja. Allí va morir el partit. A la segona part va arribar un tercer gol, que inclús n’hagueren pogut ser més.

. La versió local

El Pena-roja va marxar molt tocat del derbi. El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va destacar que “crec que vam fer una grandiosa primera part, però no vam saber marcar. Estic molt content. Una gran primera part, de les millors de la nostra història. 45 minuts molt bons, tocant la pilota, traient-la de darrere. Vam fer córrer molt al rival”. Quant a les jugades polèmiques, Laris va dir que “el penal és fora de l’àrea. Però ell (referint-se al col·legiat) el veu dins. És ell qui mane. Per molt que protestes, la decisió no canviarà”. En relació a la segona jugada polèmica, Laris va defensar que “igual com dic que a la primera es pot equivocar, el segon gol no es pot permetre. Demanen barrera. La posem, i abans de donar l’ordre, la saquen. A damunt, el davanter controle la pilota amb la mà i fa gol”. El desenllaç de la jugada: segon gol, quatre targetes al Pena-roja i un derbi que s’acabe. El primer entrenador del Pena-roja va reconèixer que “l’equip va quedar molt tocat. Des de la banda vam intentar aixecar la moral de l’equip, però això és molt difícil”. Pel que fa al rival, Laris va dir que “el Valderrobres em va agradar molt. Tots dos equips vam córrer molt. Va lluitar molt, Valderrobres va córrer més que natres darrere la pilota i van aguantar fins al final”.

Amb esta derrota, el Pena-roja es manté en la 14ena posició, sumant 14 punts. De cara a la pròxima jornada, viatge a Valdealgorfa, un dels equips de la zona mitja-baixa que millor ho està fent enguany.

. La versió visitant

Per la seua part l’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, li va traure ferro a les jugades polèmiques. “El penal és difícil de determinar. Hi ha un jugador del Pena-roja que diu que és a la línia. La línia és penal. I Pedro Jesús (jugador que va provocar el penal) diu que és dins l’àrea”. En relació a la jugada del segon gol, Rebullida va reconèixer que “no m’acordo”. Pel que fa al partit, l’entrenador del Valderrobres va dir que “vam tindre bones ocasions. Vam plantejar una primera part a la contra. El camp estava una mica enfangat, i els dos equips van treballar molt. Vam tindre cinc o sis arribades a la porteria rival, posant a Víctor a dalt i buscant la seua velocitat”. Precisament, Víctor va ser l’autor del tercer i definitiu gol (0-3). Prèviament, Deosdad va fer el de la tranquil·litat. “El Pena-roja va marxar del partit. Crec que en alguns moments inclús se van veure entrades que no calen”. Un partit en línia ascendent per a un Valderrobres, que ha vist com “gràcies a la recuperació d’alguns jugadors importants s’està recuperant la confiança”.

Amb esta victòria, Valderrobres es manté en la 10ena posició sumant 28 punts. Manté les distàncies amb Calaceit. El pròxim rival del Valderrobres serà el Torrecilla.

Més informació: |