El Matarranya promocione els seus itineraris eqüestres

comarquesnord.cat . Queretes . dimarts, 17 de febrer de 2015 .
Etiquetes: , ,

Una vegada s’han acabat els treballs de creació del nou itinerari eqüestre ‘Pels camins del Matarranya’, la Comarca del Matarranya ha elaborat un nou document turístic titulat Passejant pel Matarranya. En ell, es pot trobar tota la informació referent als itineraris marcats pel territori. D’esta manera, aquells interessats en el paisatge podran trobar en esta nova publicació una petita explicació de les dos rutes eqüestres (Primers pobladors i Pels camins del Matarranya), així com un mapa del territori en el qual apareixen estos itineraris, acompanyats de tots els PR i el GR que recorren la zona i els principals punts d’interès paisatgístic, monumental i històric.

Esta nova informació pretén promocionar les activitats a la natura i convertir-se en una eina imprescindible per aquells turistes que vulguen conèixer el territori a través de recorreguts a peu, amb bicicleta o a cavall. “La idea és promocionar les noves rutes, però també recopilar tots els recorreguts existents a la zona perquè tot el món conegue quines rutes poden fer al llarg de tota la comarca”, va explicar Olga Ric, tècnica de Medi Ambient de la Comarca del Matarranya. Ric va afegir que “esta publicació demostre les múltiples alternatives que tenen tots aquells que volen viure de rutes en contacte amb la natura”.

Una vegada publicat el mapa, la Comarca del Matarranya iniciarà la promoció d’estes noves rutes. Itineraris que no només es poden recórrer a cavall, sinó que també són una excel·lent opció per als amants del senderisme o de la bicicleta de muntanya. A més, i segons va explicar Ric, “des de la Reial Federació Hípica Espanyola, entitat que està homologant els recorreguts eqüestres, s’han mostrat molt interessats en este projecte i ens han manifestat que apostaran per promocionar el nostre territori com un bon destí per a viure les activitats eqüestres”.

Més informació: | |