CHA reclame inversió a la N-232 durant la seua visita al Matarranya

comarquesnord.cat . Ràfels . dimecres, 18 de febrer de 2015 .
Etiquetes: ,

CHA ha reclamat al Matarranya el desdoblament de la N-232 entre El Burgo de Ebro, Alcanyís i l’arc del Mediterrani. José Luis Soro, president de Chunta, ha lamentat que legislatura rere legislatura veiem com passen els governs, d’un color i un altre, però les obres no comencen. El president de CHA creu que els successius governs a Aragó, del PSOE i el PP, en coalició amb el PAR, no han reivindicat prou esta infraestructura.

Les últimes dades oficials, segons conste en resposta parlamentària a Chesús Yuste, en la seua etapa com a diputat al congrés per l’Esquerra d’Aragó, indiquen que durant els anys 2011, 2012 i 2013 es van produir un total de 104 accidents amb 164 ferits i 6 morts a esta carretera. Per al president de CHA, “és una qüestió de seguretat viària però també de desenvolupament econòmic per a les comarques afectades”.

En el cas del Matarranya, que segons el partit té un gran potencial en el sector primari i en el turístic, esta infraestructura afavoriria el seu desenvolupament general. Soro creu que l’estat actual de la carretera “reste competitivitat al sector industrial agroalimentari per l’augment del cost de transport a l’eixida de les mercaderies cap a llevant”. I afegeix que “es tracte d’una actuació” que trencaria “el tradicional esquema radial de l’estat”.

Més informació: |