Forcall forma part de la Xarxa de Ciutats Romanes Valencianes

comarquesnord.cat . Forcall . divendres, 20 de febrer de 2015 .
Etiquetes: , ,

Forcall forma part de la Xarxa de Ciutats Romanes Valencianes, que s’acaba de constituir a Sagunt. En la reunió van participar els alcaldes de Sagunt, Llíria, la Vila Joiosa, Forcall i la directora general de Cultura, Marta Alonso. Esta xarxa s’ha marcat com a objectius ficar en valor i donar projecció tant nacional com internacional al patrimoni romà valencià.

Per al seu desenvolupament s’ha comptat amb les diputacions provincials i el suport científic de les universitats valencianes. D’esta manera es pretén rendibilitzar el coneixement i les inversions realitzades per a ficar en valor i difondre de manera conjunta l’important patrimoni romà que es conserva.

D’esta primera reunió de treball s’han extret diverses conclusions com la creació d’un logotip com a marca de la ruta de les ciutats romanes, una ruta virtual per tal de possibilitar l’accés més ràpid a tota la informació d’este recorregut i un magatzem de coneixement.
En esta xarxa participen els Ajuntaments de València, Elx, Alacant, Xàtiva, Llíria, Dénia, Forcall, La Vila Joiosa i Sagunt.

Més informació: | |