Vilafranca, Mosqueruela i la comarca de Gúdar Javalambre reivindiquen a València la millora de la carretera CV-173

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 20 de febrer de 2015 .
Etiquetes:

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, l’alcaldessa de Mosqueruela, Isabel Gil, i el representant de la comarca de Gúdar Javalambre, José Luis Alvir Martínez, han sol·licitat a la Conselleria d’Infraestructures la millora de la carretera CV-173 Vilafranca-Mosqueruela, en el tram que correspon a la província de Castelló. Així ho han manifestat al secretari autonòmic d’Infraestructures, Vicente
Dómine.

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha destacat la unió de Vilafranca amb Mosqueruela i la comarca de Gúdar Javalambre per demanar de manera unitària la millora d’aquest vial. La petició arriba quan hi ha el compromís per part del Govern d’Aragó d’invertir aquest any 600.000 euros per millorar el tram de Terol del vial.

Óscar Tena ha recordat que des de fa anys l’Ajuntament de Vilafranca presenta mocions per a sol·licitar que s’ampliïn les corbes i es reasfalte el tram pertanyent al seu terme municipal.

Segons Tena “tots, des de Castelló i Terol, hem coincidit en què es tracta d’una carretera vital per als nostres interessos comuns, ja que és la porta d’accés des de Castelló cap a les pistes d’esquí de Valdelinares”. Óscar Tena ha destacat que des de fa anys des de Mosqueruela s’està demandant davant el govern aragonès la millora del tram de Terol de la carretera i que a Vilafranca sempre s’ha donat suport a aquesta reivindicació.

El secretari autonòmic d’Infraestructures, Vicente Dómine, no ha concretat cap inversió, si bé ha manifestat la seva disposició a atendre la petició. L’alcalde de Vilafranca ha sol·licitat que la inversió es concreti en actuacions el més immediates possibles.

Més informació: