El Cretense té les ocasions, però se li negue el gol (0-2)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 22 de febrer de 2015 .

El Cretense està millorant setmana rere setmana. Però tot i que cada vegada l’equip està millor, els resultats no estan acompanyant. Sense anar més lluny, este diumenge va jugar un partit de tu a tu contra un Teruel B que es va endur massa recompensa pel que va demostrar sobre el terreny de joc (0-2). Un gol a pilota parada, en una jugada embolicada, i poca cosa més. En això en va tindre suficient per a endur-se els 3 punts. La jugada, als primers compassos de partit, quan encara no portàvem 10 minuts de joc. El Cretense, per la seua part, va buscar el premi. Però la sort la té girada de costat. A la primera part en va tindre de bones. Encara que va ser a la segona part quan van arribar les millors. Van assetjar el rival amb constants arribades a l’àrea del Teruel B. Però tots els xuts trobaven un peu, una cama o el pal i la pilota no entrava. L’empat estava més a prop que el segon del Teruel. De fet, el filial es va dedicar a defensar el resultat. En l’última jugada del partit, l’única oportunitat que va tindre el Teruel B en la segona part, va arribar el definiu (0-2). Nova derrota del Cretense, que treballe fort però no acabe de trobar la llum al final del túnel.

L’entrenador del Polideportivo Cretense, José Luis Navarro, va destacar que “va ser un partit on s’ha repetit la dinàmica de les últimes jornades”, afegint que “sincerament, el rival no va demostrar més que natres durant els 90 minuts”. És més, “podríem dir que vam estar millor natres al camp. Tenim arribades bastant clares, però no fem gol. I en la primera que tenen ells, en una jugada a pilota parada una mica embolicada, fan gol”. El porter local no va tindre gens de faena en tota la primera part. I en canvi, el Queretes anava perdent. Navarro va recordar que “vam tindre tres arribades molt bones sense premi. I aquí va acabar la primera part”. Com a nota negativa, la lesió de Iván, que va preocupar l’afició i equip locals. A la segona part, el Queretes va buscar l’empat. “Ho intentem i ho seguim intentant. Tenim jugades constants dins de l’àrea, ofegant al rival. Córners, xuts a porteria, postes… Però no ens acompanye gens la sort”. L’entrenador del Queretes creu que va estar més a prop l’empat que el segon del Teruel B. Però el futbol té estes coses. Si no marques, no t’emportes res. Navarro va afegir que de cara a la pròxima jornada “tenim un partit difícil. A veure com evolucione la setmana. Però tenim tres baixes segures, la lesió de Iván… És possible que anem una mica justos”.

Amb esta derrota, el Cretense es manté en la penúltima posició, sumant 9 punts, però en un partit menys que la majoria d’equips. El Cretense viatjarà diumenge a Pena-roja, on tindrà un nou derbi del Matarranya.