Victòria dels infantils, derrota dels alevins i gran golejada de l’Horta Femení

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 1 de març de 2015 .
Etiquetes: ,

Este cap de setmana s’ha viscut una nova jornada a les lligues de les Terres de l’Ebre en sorts dispars per als equips i jugadors de la nostra comarca. La nota amarga de dissabte la va donar l’equip Aleví. L’equip de l’Escola de Futbol Base es va trobar al seu camp un gran Delta de l’Ebre, qui es va endur una victòria còmoda (1-6). L’equip va trencar, d’esta manera, una ratxa de 3 victòries consecutives. El Valderrobres no va estar mal. Al segon quart van arribar els primers gols d’un Delta de l’Ebre molt ordenat, molt ràpid a les bandes i que va tocar molt la pilota. En escassos 7 minuts van arribar tres gols (0-3). El Valderrobres va reduir distàncies gràcies a un gran gol de Héctor. A les acaballes del tercer quart, Delta de l’Ebre va posar la sentència en un quart gol, moments de constant atac visitant. Els altres dos gols van arribar a l’últim quart.

Per la seua part, l’equip Infantil va sumar una important victòria contra un rival, Jesús Catalònia, en hores baixes. El Valderrobres va trencar una mala ratxa de dos derrotes consecutives i va sumar una important victòria davant de la seua afició (6-0). Partit que es va posar bastant de cara en els compassos inicials. Miguel va obrir el marcador quan encara només s’havien jugat 5 minuts. I Sabaté i David pràcticament sentenciaven a la primera part (3-0). A la segona part, Hamilton va fer dos grans gols, mentre que Lucas Grañena va arrodonir la golejada transformant una pena màxima. Victòria important, perquè el Jesús Catalònia és rival directe. El Valderrobres es manté en la 6ena posició, encara que està a només 2 punts del quart, un Ametlla de Mar que no va fallar contra Móra la Nova. El pròxim rival serà Aldeana.

En futbol femení-7, Horta de Sant Joan va recuperar la senda de la victòria després de firmar una de les millors actuacions de la present temporada. Gran partit de l’equip de la Terra Alta, que va sumar 3 merescuts punts a Móra d’Ebre (1-7). L’Horta va fer una gran primera part. Si no arribe a ser per Andrea, la portera local, la golejada encara hagués pogut ser més bèstia. Finalment, Estefania va desencallar l’empat i va obrir el marcador quan quedaven 5 minuts per al descans (0-1). Abans d’anar a vestidors, Júlia va posar el segon i va portar la tranquil·litat al marcador. Prèviament, havia tingut bones ocasions que, miraculosament, la portera local va traure quan Horta cantava gol. A la segona part, Mireia, Júlia (3 més) i Mar van arrodonir la golejada. La pròxima jornada Horta jugarà a casa contra el Tortosa.

I en el futbol sala femení, el Valderrobres FS va superar Massalió i empate a 8 punts a la classificació amb el Queretes, que és el tercer classificat. En futbol sala, lliga del Matarranya i la Terra, destaquem les dos victòries del Massalió aleví, que va superar el Riba-roja (1-4) i a La Fatarella (1-5). Per la seua part, l’equip de La Freixneda va caure contra La Fatarella (1-7) i Batea (6-1).