Calaceit supere el Samper (1-3) i ja ha sumat els mateixos punts que tota la temporada passada

comarquesnord.cat . Samper de Calanda . diumenge, 1 de març de 2015 .

El Calaceit va sumar esta setmana la tercera victòria seguida i ha arribat als psicològics 36 punts. Són els punts que el Calaceit va fer en tota la passada temporada, barrera que ha igualat enguany a falta de 12 jornades. Això demostre la bona temporada que està fent l’equip entrenat per Boira. En esta última jornada, el Calaceit va anar al camp del cuer, estadi que històricament no se li ha donat precisament bé a l’equip del Matarranya. I esta setmana, el partit va costar (1-3). Els visitants es van avançar prompte. Borja va obrir el marcador al quart d’hora de partit. Però el Samper va trobar l’empat als pocs minuts, resultat amb el qual es va arribar al descans (1-1). La lesió de Sostres en els primers minuts de la primera part va preocupar l’equip. Andrés va marxar amb una forta contusió al braç. A la segona part, el Calaceit va insistir. Va buscar l’empat. Fins que el va trobar. Quedaven pocs minuts per acabar el partit. I Abdesslam va posar el (1-2) que donava els 3 punts al Calaceit. El tercer, pràcticament al descompte, obra també de Borja. Important victòria del Calaceit, que de cara a la pròxima jornada tindrà un partit clau i exigent contra el Chiprana.

Pere Esteve, jugador del Calaceit, va explicar que “Samper és un camp que sempre ha segut una mica complicat per a natres: partits que se’ns compliquen. I esta vegada també va ser exigent. Anem amb una mica de respecte. Tots els equips anem a guanyar a eixe camp. I al final, la confiança la convertim en desconfiança. El camp és una mica més menut, la superfície s’aixeque de seguida”. Al final, però, “3 punts més al sac, que és el més important”. Ara a pensar en Chiprana. “Serà un partit molt important. Si guanyem, ens escapem del Chiprana. I si perd Castellseràs, els enganxem”. Esteve creu que d’aquí a final de temporada “esta serà la nostra lliga. Quedar en la posició actual està molt bé”. Calaceit té encara la punxa enclavada del partit de l’anada. A Chiprana, el Calaceit va perdre per la mínima, però donant una gran imatge i estan a punt de donar la sorpresa. Pel que fa al paper d’esta temporada, Pere va catalogar que “està sent un gran any. Ara hem de xalar i guanyar tots els partits que es puguen”.

Amb esta victòria, el Calaceit escale una posició i sume 36 punts, posant-se a només 2 punts del Castellseràs. El Calaceit contra Chiprana de la pròxima setmana serà un dels partits més interessants de la jornada 23.