El Pena-roja furgue en la ferida del Cretense (4-1)

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 1 de març de 2015 .
Etiquetes: ,

El Pena-roja i el Polideportivo Cretense han protagonitzat esta setmana nou derbi del Matarranya. I per primera vegada en la història, van ser els de la serra els que es van endur els 3 punts. Mai el Pena-roja havia guanyat al Queretes. Però algun dia ha de ser el primer (4-1). Partit molt intens, en un Pena-roja al que se li van posar les coses molt prompte de cara. Portaven 3 minuts de joc i Marcos va obrir el marcador. Gol amb una mica de fortuna. Tota la sort que no va tindre en la primera part es va concentrar en este únic gol amb el qual es va arribar al descans (1-0). El Cretense va buscar l’empat, però va tindre dificultats per a conduir la pilota. Pena-roja va plantejar un partit molt intens, de córrer. Inclús va arribar a fer 3 postes a la primera part. Les millors ocasions de l’equip visitant van arribar a la segona part. Dos d’elles, de molt bones. Però el poste en una i el porter en una gran aturada després, van impedir l’empat. Del possible empat (1-1) es va passar al (2-0). Ricardo es va estrenar i va portar la tranquil·litat al marcador. En 10 minuts molt intensos, el Pena-roja va sentenciar (4-0) gràcies als gols de Iñaki i Javi. Raúl Ferrer va fer el gol de l’honra (4-1). Bon derbi que va quedar entelat per la jugada del minut 87. Tangana monumental per una agressió al porter del Pena-roja que acabe amb roja directa a Raúl Moles (Queretes) i groga a Jordi Catola (Pena-roja). La banqueta visitant es va queixar d’una prèvia provocació del porter local.

. La versió local

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va explicar que “per a natres era un partit molt important. Un derbi contra un Queretes al que no havíem guanyat mai. Però vam tindre la sort de cara i vam poder guanyar”. Molt important el primer gol, només començar el partit. “Vam tindre molta fortuna. Vam marcar prompte, l’equip es va relaxar una mica”. Encara així, Pena-roja va anar a l’atac. “Vam tindre cinc ocasions bastant clares de gol, amb tres pals inclòs. I la més absurda va entrar”. Al descans es va arribar en resultat positiu (1-0). El Queretes va tindre una de molt bona per a posar l’empat a la segona part. “L’empat hagués canviat molt el partit. El partit hagués segut molt diferent. Però Catola va fer una gran aturada. I d’eixa jugada vam passar al (2-0). Aquí es va acabar el partit”. Laris va recalcar que “amb el (2-0) el Queretes va abaixar els braços. Els hi va passar el mateix que a natres la setmana anterior. Van marxar del partit. Estaven molt nerviosos, el resultat era contundent i això no agrade ningú. El que va passar al final del partit, sobre. És vergonyós per al futbol. Li va passar al Queretes, però li pot passar a qualsevol”. Pel que fa al rival, l’entrenador del Pena-roja va analitzar “un Queretes que té molts lesionats, van justos, i això es note”. En relació als seus, es va mostrar “molt sorprès perquè la nit anterior vam tindre Carnavals al poble”. En especial també, el munt de gent d’un poble i altre que hi havia a la grada.

Amb esta victòria, el Pena-roja escale una posició i sume 17 punts. El pròxim rival serà un complicat Fuensport.

. La versió visitant

Des del Polideportivo Cretense, José Luis Navarro, entrenador de l’equip, va declinar fer declaracions per qüestions personals.

Amb esta derrota, el Cretense es manté en la penúltima posició sumant 9 punts, però en un partit pendent contra el Lécera. De cara a la pròxima jornada, el Queretes té partit a casa contra Torrecilla. Partit vital.