Piño Fijo estrena nova equipació

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 1 de març de 2015 .
Etiquetes:

Aquest dissabte 28 de febrer l’equip ciclista morellà va estrenar les noves equipacions per a aquesta temporada. El club ciclista Piño Fijo i, més concretament, la secció de ciclisme en carretera, coneguda familiarment com a “La Squadra di Rosa” va aprofitar l’ocasió per fer una excursió de germanor. La ruta els va portar a Forcall, Cinctorres i, finalment, a un conegut bar de Morella on van gaudir d’un merescut esmorzar.

“Aquesta eixida suposava l’inici de la temporada. Després de molts dies de vent i fred per fi els cicloturistes morellans han gosat fer una eixida per a poder estrenar els nous maillots i culottes que de segur ben aviat veurem tots per les carreteres de la comarca”, explica el membre Carlos Milián.

Segons ens han informat, aquest any Piño Fijo té una fita especial al seu calendari: La Marmotte als Alps Francesos al mes de juliol. “Recordem que representants de Piño Fijo ja han participat en aquesta marxa que transcorre per alguns dels ports de muntanya més famosos de França com el Galibier o l’Alpe d’Huez. Lamentem que no s’hagin pogut inscriure’s a la també famosa Quebrantahuesos ja que no van poder obtenir inscripció al sorteig. Esperem veure als nostres ciclistes a altres marxes com La Titànica a Marina d’Or, o la marxa Geoparque del Maestrazgo a Alcorisa”, continua Milián

No ens podem oblidar que l’activitat ciclista no s’ha aturat aquest hivern. Així, el ciclista local Diego Aguilar ha participat en nombrosos duatlons de muntanya on ha aconseguit classificacions molt destacades. “Esperem també veure’l a la marxa en BTT II Marxa Mediterranean Xtrem el proper mes d’abril a Morella”, conclou.

Més informació: