Cinctorres commemorarà este diumenge 8M el Dia Internacional de la Dona Treballadora

comarquesnord.cat . Cinctorres . dimecres, 4 de març de 2015 .
Etiquetes: , ,

Cinctorres es sumarà una any més als actes commemoratius pel 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. En aquesta ocasió, ho farà gràcies a una sèrie d’activitats que compten amb l’organització de la Comissió de l’Aplec dels Ports i el suport del consistori cinctorrà. Seran uns actes oberts a tots els veïns del municipi i als visitants que vulguin participar.

Els actes s’iniciaran el diumenge a les 11:30 hores a la plaça de l’Ajuntament amb la presentació del calendari de ‘l´Any Aplequer’ per part de l’organització del XXXVIIè Aplec dels Ports que aquest any es celebra a Cinctorres. Fa uns dies, es va anunciar que la festa comarcal rebrà el 22 d’abril el prestigiós premi de la Universitat de València ‘Vicent Ventura’ en la seva 16a edició junt a l’editor i historiador, Vicent Olmos.

Posteriorment, a les 12 del migdia, el grup de teatre la Rabera Eclèctica representarà en el saló d’actes de l’Ajuntament l’obra `Veus Femenines´. A les 12:30 hores s’inaugurarà l’exposició fotogràfica i el projecte `La dóna treballadora de la comarca dels Ports´ a l’oficina de turisme de Cinctorres.

D’aquesta forma, l’organització de l’Aplec del Ports i el consistori es bolcaran recolzant i impulsant una jornada per commemorar una data transcendental en la lluita de les dones per la igualtat real i efectiva aquest vuit de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Més informació: | |