Ràfels acollirà este 8 de març la X Trobada de Dones

comarquesnord.cat . Ràfels . dimecres, 4 de març de 2015 .
Etiquetes:

Este diumenge 8 de març Ràfels acollirà la edició número 10 de la Trobada de Dones del Matarranya, iniciativa organitzada des de la Comarca del Matarranya en col·laboració de l’ajuntament, la Comissió de Festes de Ràfels, l’Institut Aragonès de la Dona (IAM) i el Fons Social Europeu.

La trobada, que s’ha consolidat com una de les activitats indispensables per a les dones del territori, mantindrà el format d’edicions anteriors. D’esta manera, la festa s’iniciarà amb el tradicional esmorzar de recepció que donarà pas a una conferència, la visita pel poble i un concert de la Banda Comarcal San Antón. Posteriorment, les participants tindran un dinar de convivència que es tancarà amb les actuacions de Mark Samaniego i el concert del duo Blue Tango.

En esta ocasió, l’activitat tindrà un significat especial. Per un costat, perquè la data de la trobada coincidirà amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Per un altre, perquè se celebre el 10è aniversari de la trobada. “Enguany hem pogut programar la trobada el dia que realment toque, que és el 8 de març”, va apuntar Eva Antolín, cap de l’Àrea de Serveis a les Persones de Comarca del Matarranya. La pròpia Antolín va afegir que “celebrem els 10 anys perquè esta trobada s’ha convertit en una cita que totes les dones del territori esperen, perquè les dones dels nostres pobles són molt participatives i els encante xalar d’esta activitat”.

Ràfels es convertirà en el punt de trobada de les dones del Matarranya, que no només viuran de la festa, sinó que també reivindicaran el seu paper i importància pel present i futur del medi rural.

Més informació: