Red Elèctrica fomenta el desenvolupament de projectes a sis municipis de la comarca dels Ports

comarquesnord.cat . Forcall . dimecres, 4 de març de 2015 .
Etiquetes:

La delegada regional de Red Elèctrica d’Espanya a la Comunitat Valenciana, Maite Vela i els alcaldes de sis municipis de la comarca dels Ports han signat a Forcall un conveni marc de col·laboració en matèria de responsabilitat corporativa. Amb aquest conveni, la companyia destinarà 78.000 euros per a desenvolupar iniciatives de caràcter social i cultural en aquestes localitats de Castelló per on passaran les noves línies elèctriques Mezquita-Morella i Mudéjar-Morella.

Aquest acord suposa un el desenvolupament d’un pla amb activitats que s’han formalitzat en convenis específics, que tenen com a objectiu la creació de valor directe als municipis de la comarca dels Ports implicats en aquest projecte. Es tracta de Villores, Forcall, Morella, La Todolella, Sorita i Palanques. Cadascún dels municipis rebrà 13.000 euros que aniran destinats a Sorita en l’equipament d’un parc infantil i de persones majors.

A Palanques en l’adeqüació de les instal·lacions de la piscina municipal. A Villores en la remodelació del centre social polifuncional. A La Todolella, en la instal·lació d’un parc saludable.

A Forcall en la dotació d’equipament per la Residència de la Gent Gran i a Morella, en la instal·lació d’una nova sala polivalent al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Aquesta actuació s’emmarca en la política de Responsabilitat Corporativa de Red Elèctrica d’Espanya amb la finalitat de contribuir al desenvolupament econòmic i social sostenible, al foment del progrés, la cultura i el benestar social amb l’objectiu de crear valor de manera permanent a les zones on està present.

Els alcaldes dels sis municipis de la comarca dels Ports, han signat el conveni davant la presència de la delegada a la Comunitat Valenciana, Maite Vela i altres representants de Red Elèctrica d’Espanya.

Més informació: