Alberto Fabra serà rival del morellà Ximo Puig per a presidir la Generalitat Valenciana

comarquesnord.cat . València . dijous, 5 de març de 2015 .
Etiquetes: , , , , , ,

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) presentarà a Alberto Fabra, actual president de la Generalitat Valenciana, com a candidat a la reelecció en les eleccions autonòmiques del 24 de maig, segons dóna per fet tota la premsa, encara que el fet no era oficial a primeres hores de la vesprada. Rita Barberà serà número 2 a la llista autonòmica mentre que Isabel Bonig, qui va treballar durant uns anys a Vilafranca com a secretària de l’Ajuntament i també a la Mancomunitat Comarcal dels Ports, serà la número 1 dels populars per Castelló

L’elecció s’ha donat a conèixer aquest dijous 5 de març, pràcticament un any després de que Ximo Puig fóra elegit pel PSPV-PSOE com a candidat socialista a presidir la Generalitat Valenciana, fet que va tindre lloc el 10 de març de 2014.

D’aquesta manera es desvetlla una de les principals incògnites de cara a les eleccions autonòmiques, per a les que queden poc més de dos mesos. La resta de les qüestions que encara queden per resoldre serà el resultat de les mateixes. Les enquestes donen una forta baixada del PP, encara que Fabra intentarà revalidar les amples majories absolutes populars de les darreres dècades; per altra banda, Puig ha de buscar de millorar els resultats socialistes, el que podria dependre de la força dels partits que podrien trencar amb el bipartidisme.

A nivell local, ja es coneix de forma oficial que Rhamsés Ripollés serà candidat a la reelecció com a alcalde de Morella i que, després de les primàries, María Isabel Tena seria l’alcaldessa de Castellfort.

Més informació: | | | | | |