El C.F. Valderrobres firme la golejada de la temporada contra el Samper (14-0)

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 8 de març de 2015 .

El C.F. Valderrobres ha firmat este cap de setmana la victòria més contundent del que portem de temporada. L’equip del Matarranya va sumar una gran golejada contra el cuer de la categoria, un Samper de Calanda que n’hi van caure un sac. Golejada d’escàndol (14-0) en una tarde plàcida per al Valderrobres, donant minuts a jugadors que no estan tenint tant de protagonisme i on els davanters es van reivindicar. Només va ser necessari 1 minut per obrir el marcador. Víctor Celma va ser l’encarregat d’estrenar un marcador que va variar en 14 ocasions. Als pocs minuts, un jugador del Samper no podia més i va deixar els seus amb 10 efectius. El Valderrobres, sense jugar al seu nivell, en va fer cinc a la primera part. Borja, Segurana i Víctor (2 més) van posar el còmode resultat amb el qual es va entrar a dutxes. El Valderrobres va fer molts de canvis a la segona part. I els jugadors que no tenen tants minuts els van aprofitar al màxim. Als 5 minuts, Germán va fer el (6-0), i en 20 minuts en van caure 5 més, obra de Caparrilles, Borja (2), Andreu i Martinet de penal. Antolí, Germán i Pascu van fer els altres i van arrodonir la gran golejada de la jornada. El Valderrobres no va posar molta intensitat al partit. Però és que el Samper no va oferir gens d’oposició. El pròxim rival serà el Chiprana.

L’entrenador del Valderrobres, José Vicente Rebullida, va apuntar que “és difícil trobar paraules per a resumir el partit. Guanyàvem des del primer minut de partit. Oposició pràcticament no en vam tindre gens. El primer gol arribe al segon 35, i als 5 minuts de partit se retire un jugador seu i s’acabe el partit. No vam intentar abusar del rival”, va afegir Rebullida, “però ho van posar tan fàcil que sense voler vam tindre ocasions. I de tant de tirar, algunes han d’entrar”. L’entrenador del CF Valderrobres va concretar que “no esperava un resultat tan contundent. Arribem al descans en un clar (5-0). Els jugadors rivals encara corrien. Però van arribar als últims 20 minuts amb les forces molt justes i ho van pagar amb més gols”. Partit on van tindre minuts jugadors que enguany no tenen tant de protagonisme. També per a provar coses. Encara que Rebullida va dir que “les coses eren tan fàcils que inclús és difícil provar coses. Surt tot bé i no saps si és perquè ho estàs fent bé o per mèrits del rival”. Rebullida va parlar de la importància del pròxim partit. Aniran al camp del Chiprana. Superfície complicada, encara que no està sent el millor any de l’equip. “En fer un gol més que el rival, és suficient”, va sentenciar.

Amb esta victòria, el Valderrobres es col·loque en la 9ena posició, sumant 37 punts i a només 1 del Castellseràs. De cara a la pròxima jornada, el Valderrobres anirà al camp del Chiprana, on buscarà la 5ena victòria consecutiva.